петък, 2 авг 2019 г. 09:49 ч.

Читателите в мат

Как две медии отразиха едно и също събитие и ошашавиха читателите: „Рачков и Мария най-сетне си проговориха“ и „Рачков и Мария пак не си говорят“

Blife.bg

Как две медии отразиха едно и също събитие и ошашавиха читателите: „Рачков и Мария най-сетне си проговориха“ и „Рачков и Мария пак не си говорят“

Само през няколко дни две печатни издания, от които всички електронни преписаха, поднесоха информация за светско събитие, на което са присъствали Димитър Рачков и неговата бивша половинка Мария Игнатова.

Вие преценете на кого и колко да вярвате, или да вярвате ли изобщо.

Ето какво пише „Уикенд“ в миналия си брой:

Една година след раздялата си Димитър Рачков и Мария Игнатова не поддържат приятелски отношения. Двамата ходят на едни и същи места, но не общуват помежду си.

Последният купон, на който се засякоха беше на съпругата на Маги Халваджиян  - Кремена. Цяла вечер двамата купонясваха на разстояние един от друг и дори не си говореха. Да се щракнат на обща снимка, каквито другите цяла вечер си правеха, не можеше и да става дума.

Рачков се вихреше в компанията на Малин Кръстев, Геро и Рафи Бохосян. Мария не избрала изцяло женска компания – тази на адреналинките Яна и Жана, както и на снахата на Маги и Кремена  -Алекс.

Седмица след това „Галерия“ публикува:

Дизайнерката Кремена Халваджиян най-сетне помири Димитър Рачков и Мария Игнатова. Съпругата на Маги Халваджиян събра тв водещите на 50-годишния си юбилей, където ги бе поканила като свои специални гости, научи „Галерия“.

Откакто са скарани, Рачков и Мария отказваха да присъстват заедно на партита и миналата година не уважиха празника на Кремена.

Този път обаче дизайнерката не премала „не“ за отговор. Именно на юбилея двамата най-сетне си проговорили и дори си казали „Наздраве“, разказват гости на празника.

50-ият рожден ден на Кремена бе меко казано грандиозен.

Дизайнерката вдигна половин сватба с близки, приятели и колеги, а изненадите от любимите й хора предизвикаха сълзи в очите й. Най-трогателен бе подаръкът от Маги, който я поздрави със специално послание на видео стената и разплака не само Кремена, но и гостите й.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари