петък, 9 авг 2019 г. 12:57 ч.

Феерия

"Пепеляшка" на сцената на Опера в Летния театър – Варна 2019

Blife.bg

"Пепеляшка"  на сцената на Опера в Летния театър – Варна 2019

На 10 август от 21 часа на сцената на Летния театър ще се играе балетът „Пепеляшка“ Сергей Прокофиев. Спектакълът е част от афиша на „Опера в Летния театър – Варна 2019“

Режисьор и хореограф Сергей Бобров, з.а. на Русия, главен балетмайстор на Държавна опера Варна. Бобров създава модерна хореография, без да заимства от познатите класически интерпретации, като превръща известния танц на часовете в красива хореографска рамка на цялата постановка.

Визията за изтичащото време, пресъздадена в елегантна хореография за 12 балетни артисти, е допълнена с ефектни сценографски, костюмографски и светлинни решения. Главните персонажи пресъздават: ПЕПЕЛЯШКА - Елена Свинко, Русия, ПРИНЦ - Марчело Пелицони, Италия,  МАЩЕХА - Павел Кирчев.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • nix - 19:45, 9 авг

    страхотна новина, вписва се идеално между развода на др. Енчев и циците на Емануела.

Напиши коментар

Коментари