вторник, 13 авг 2019 г. 09:50 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп за 13 август

Blife.bg

Дневен хороскоп за 13 август

Успешен ден!

Овен

Вторник ще е доста успешнен ден за представителите на Овен. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Напрегнатата небесна конфигурация в вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Телец

Вторник ще е благоприятен ден за Телците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Ако искате да постигнете целите си утре, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Бъдете деликатни, но твърди.

Близнаци

Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Работата на вън ще Ви освободи от домашните задължения. Бъдете деликатни, но твърди.

Рак

Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Вторник ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Бъдете оптимисти.

Лъв

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Дева

Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Все пак работата Ви върви утре, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Вторник носи изпитания и предизвикателства.

Везни

Във вторник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Скорпион

Вторник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Обуздайте напиращите Ви отрицателни емоции и избягвайте нежеланите теми.Само може да влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Все пак участвайте активно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.

Стрелец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Хубавата музика може да свърши добра работа. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Утре не е необходимо да се случва нещо важно. 

Козирог

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. В вторник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Водолей

Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели.Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Риби

Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава.От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни.Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари