неделя, 22 сеп 2019 г. 17:20 ч.

Парад на красотата

Избраха Super Model Universe 2019

Blife.bg

Избраха Super Model Universe 2019

Снимки: Качество, дизайн и точност

Делегати от пет континента пристигнаха в България за да се впуснат в надпреварата за престижната титла.

За да ги подкрепят с тях бяха и родители, приятели и национални директори! Домакин на фотосесиите, националната и фешън вечер бяха едни от най-предпочитани и награждавани хотели за спа туризъм - Свети Спас и хотел Бор във Велинград!

Гражданите на Велинград,както и гостите на хотелите имаха възможност да гласуват за своите фаворити!Фаворити в националната вечер станаха представителката на Източна Европа и представителят на България.Фешън вечерта спечелиха Черна гора и Украйна!Всички получиха подаръци от Refan и хотелите Бор и Свети Спас.

На сцената на Sofia Fashion Week бяха обявени и имената на победителите.Те бяха определени от общият збор на оценките!Участниците дефилираха с колекции на световни дизайнери,а награждаването дефилираха със специално създадена колекция на бутик Reserve.

Победители станаха представителката на Малайзия Тхин Йи Ен и представителят на Украйна Роман Буленок.

Техни подгласници съответно са истична Европа,Македония,Украйна и Естония при жените и България,Малайзия,Португалия и Индия при мъжете.

Super Photo Model Universe станаха представителката на Черна гора и представителя на Сърбия.

Призът Beauty бе за Холандия,а Best body  бе присъден на Бенелюкс. Арт директор на конкурса бе Иван Рупчин,а продуцент Меги Савова.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари