понеделник, 14 окт 2019 г. 00:43 ч.

Цирк

Трима спасяват Драго Чая от тоалетната на НДК

Blife.bg

Трима спасяват Драго Чая от тоалетната на НДК

Драго Драганов има култови истории от свои участия като певец и конферансие.

Сред най-забавните е как се заключил в тоалетната на НДК и за малко да пропусне масовата сватба, която организирали от Столична община за влюбени от социално слаба среда.

Случката от времето, в което кмет бе Стефан Софиянски. Драго трябвало да води събитието заедно с актрисата Силвия Лулчева, а куп знаменитости чакали своя ред да поздравят младоженците с песни.

„Може би около половин час преди церемонията реших да отида до тоалетната. Затворих вратата и се оказа, че вратата е без дръжка и аз съм заключен”, призна Драго тези дни. Проблемът бил, че тоалетната е доста отдалечена от мястото на събитието и колкото и да чукал на вратата, никой не го чувал. В един момент Драго започнал да губи надежда, изпаднал в паника и започнал да вика за помощ. За щастие в същата тоалетна влязъл и човек от техническия персонал. Само че той така се стреснал от виковете, че вместо да помогне, се стреснал и хукнал да търси подкрепа. „Трима мъже разбиха вратата на тоалетната, за да мога да изляза след половин час чакане”, сподели Драго Чая.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари