понеделник, 21 окт 2019 г. 16:16 ч.

Орлин Горанов пее в „Младост”

Blife.bg

Орлин Горанов пее в „Младост”

Обичаният от много поколения Орлин Горанов ще пее напълно безплатно в „Младост”, в края на тази седмица. На 25 октомври той излиза на сцената в парка в „Младост” 3. Концертът започва от 18:00 часа.

В програмата са включени още Народен оркестър „Шопите”, със солист Росина Дечева, групата за автентичен фолклор „Армаган” и ансамбъл „Български ритми”. Организатор е архитект Стефан Стефанов, който е кандидат за кмет на „Младост. Стефанов проведе кампания с акнцент върху културните събития – изложби и концерти. Самият той декларира, че съживяването на културния живот в района е основен акцент в програмата му. „В „Младост” културата е ударила дъното. Нямаме културен център, нямаме събития, не може да създадем програми, за да събудим хората. В района има страшно много хора, за които културата е важен приоритет в живота”, смята Стефанов. „Културата е тази, която ни е създала и тази, която ще ни спаси. „Младост" е със 120 000 души население, това е цял град, а нямаме културен живот в квартала. Обичам да ходя на концерти, на изложби, на театър, но всички те се случват в центъра на София. Това ще се промени". С тези думи гл. архитект на „Младост"

Стефан Стефанов обяви още на откриването на предизборната си кампания, че през следващите четири години в квартала ще бъде изграден културен център. Арх. Стефан Стефанов заявява, че ще работи много отблизо и с директорите на училищата и детските градини. Ще бъде засилена самодейната дейност на читалищата в района.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари