сряда, 20 ное 2019 г. 11:48 ч.

Малко след старта

Мрачна прогноза! Кабеларката на Дългия ще хлопне кепенци след Нова година

Blife.bg

Мрачна прогноза! Кабеларката на Дългия ще хлопне кепенци след Нова година

Кабеларката на Слави 7/8, която се помещава в бившата телевизия Тв7 в крайния квартал Левски Г, хлопва кепенци веднага след Нова година.

Причината е тривиална. Лош бизнес план на Дългия, липса на приходи от реклама, недоимък на рейтингови предавания. Разочарованието на Слави и екипа му е огромно, защото техните планове за вълна от зажадняла аудитория нe се сбъднаха. Очакванията за силна журналистика се стопиха в традиционната халтура, с която Слави залива ефира. Само песни и изтъркани скечове по три часа на вечер рейтинг не правят.

Дори повярвалите в бъдещата партия на шоумена от Учин дол са като попарени. Вместо разследвания срещу министри на ГЕРБ и дори атака срещу самия Борисов и вместо качествена журналистика, Слави заля кабеларката си с тъпи смешки и плоски вицове.

Бюджетът от 300-400 хиляди на месец не се връзва с нулевите приходи от реклама. Първите освободени ще бъдат любимите балерини на Слави, а след тях сценаристите. Дарените пари от олигарси за старта на телевизията с посредничеството на социолозите -пиари Кънчо Стойчев и Андрей Райчев (5 милиона лева) бързо се стопяват.

Избори не се очертават на хоризонта, а без идеи и шумни скандали спихва и партията “Няма такава държава”. Чести гости в Шоуто на Слави са метреси и любовници на олигарси, които си правят евтин пиар срещу дребни суми от порядъка на 5-10 хиляди лева. Принципът “кой колко даде” допълнително срина очакванията на взискателната аудитория. 7/8 няма нищо общо с времената на БТВ.

А без национален ефир и смешките на Слави не са същите. След началото на 2020 Дългия ще възобнови концертите и кръчмарската дейност, за да попълни отънелия джоб на КуКу бенд. Той остава единствената конвертируема стока в портфолиото на Слави.

Телевизията дори няма да обяви официален фалит, защото тя така и стартира като хората с пълна 24-часова програма. Не е ясно и на коя офшорка ще бъдат записани загубите, пише BNews.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари