четвъртък, 5 дек 2019 г. 11:03 ч.

Добри дела

Коледни ангели за 11-та година

Blife.bg


Коледни ангели за 11-та година

За 11-та поредна година носителките на титлите Мисис България, Мисис баба, Мисис дама на годината, Лейди България и техни приятели станаха Коледни ангели за хората в нужда.

Събитието се проведе по традиция на 1 декември в ресторант Фаборже, а програмата беше изцяло организирана от децата, внуците и приятелите на носителките на титлите.

Събраните средства тази година ще бъдат разпредели в няколко направления – за социално слаби, болни, бедни многодетни семейства. Ангелите ще подкрепят и кампанията „Топъл обяд”.

Носителките на титлата Мисис България Виктория Божилова и Елена Караколева лично се ангажираха да занесат продуктите по места.

Организаторите благодарят  на всички, които подкрепиха тазгодишната кампания и обещаха, да дадат точен отчет, както всяка година, за събраните и разходвани средства.

Мотото на кампанията тази година беше:  Добротата няма нужда от декларации и демонстрации!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари