сряда, 11 дек 2019 г. 15:48 ч.

Добри дела

С „Приказки за красотата” Мисис България - Мариана Маринова представя благотворителния проект “ Beauty Therapy”

Blife.bg

С „Приказки за красотата” Мисис България - Мариана Маринова представя благотворителния проект  “ Beauty Therapy”

Официалното представяне на кампанията ще бъде на 12-ти декември в Bulgaria Mall.

В него ще се включат пет известни, красиви и успешни жени, който ще разкажат своите истории за красотата. Между тях са Ива Екимова, Маги Сидерова, Ева Веселинова и Елизабет Методиева. Среднлицата които ще застанат зад проекта са Саня Борисова, Мисис България д-р Полина Паньова. Beauty Therapy e социална кампания в подкрепа на красотата, която ще има за цел да промени не само външния вид на 4 българки, но и тяхното самочувствие и начин на живот. Мариана вече търси най-трогателните истории на жени, който не харесват външния си вид , и смятат, че именно това е причината за житейските им неуспехи.

Историите може да изпращате на имейл join@beautytherapy.club до 20-ти януари 2020г. Избраните дами ще се подложат на пълна промяна с помощта на водещи специалисти в областта на естетиката, козметиката пластичната хирургия и др. Менторите в проекта ще дават важна насока на жените по отношение на личностното развитие и усещане. В тази роля ще влязат Маги Сидерова, Ива Екимова, Ева Веселинова, Алеона де Кама, Елизабет Методиева и други успели българки.

Проектът се реализира с подкрепата на Revanesse , Body Talk, Skin -profesional cosmetic, АЕЯ.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари