неделя, 22 дек 2019 г. 20:41 ч.

Звездни прогнози

Седмичен хороскоп 23-29 декември

Blife.bg

Седмичен хороскоп 23-29 декември

Весели празници!

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, събитията през тази седмица ще изискат от вас един по-философски поглед върху тяхното възникване и развитие.

Някои ситуации може да изискат от вас да потърсите повече информация чрез роднини или приятели, чрез интернет или специфична литература.

Това е седмица, в която ще бъде важно да акумулирате повече информация и знания в различни сфери от живота.

През седмицата ще имате повече ангажименти или срещи с мъже, което може да бъде знак за една по-сериозна и отговорна работа, с която ще бъдете ангажирани.

Въпреки празничните дни, седмицата ще изиска от вас едно по-отговорно отношение към поети задължения и обещания.

Вероятно е събиране свързано с личен празник на мъж от кръга ви роднини или приятели.

Любовния ви живот ще бъде толкова емоционален, колкото му позволите да бъде. Ще се стремите да контролирате отношенията с партньора си, което може да бъде за добро, но може да предизвика и противопоставяне.

Мъжете над 35-годишна възраст ще се опитат да изненадат с нещо специално любимата жена. Весели Коледни Празници!

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще трябва да избягвате ситуации или конфронтации, които могат да предизвикат здравословен проблем или да усложнят възникнал вече такъв.

Вашето здраве трябва да бъде ваш приоритет, но не за сметка на отношенията ви с други хора. За вас ще бъде важно да постигнете баланс между негативните и положителните емоции в живота си, като разбира се дадете превес на вторите.

В голяма степен събитията през тази седмица, тяхното развитие като успех или неуспех, ще зависи от вашето емоционално и психическо състояние.

Осъзнаете ли този факт и съобразявайки се с него ще имате седмица на специални и незабравими преживявания.

Това ще бъде благоприятна седмица за присъствието ви на различни събирания или за организирането на такива, както в дома ви, така и на публични места. През тези седем дни ще бъде важно да имате увереност в хубавите неща в живота си, в малките чудеса, които винаги съумяват да ни изненадат.

Комуникацията ви са представители на зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци, ще ви зареди с положителни емоции или ще ви даде полезна информация.
Весели Коледни Празници!

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, въпреки празничната еуфория през тези седем дни, на вас ви предстои да се ангажирате с по-отговорна работа, или да вземете някои важни решения.

Това в никой случай не е седмица, която можете да пропилеете с лека ръка.

Планирайте добре нещата си, концентрирайте се върху тяхното изпълнение и не отлагайте нищо за утре или за след коледните празници. Сега всеки ден ще ви носи нови задачи, а тяхното отлагане ще ви натовари неимоверно много.

През седмицата ще имате своите моменти на потиснатост или тъга, което може да бъде необяснимо състояние за вас, но може да имате и конкретна причина.

Няма нужда да казвам, че излизането от такива настроения е много важно, за да може да продължите напред и да постигате важни за вас резултати.

От вас ще зависи на кое ще дадете превес, на меланхолията или на вярата в бъдещето си. Тази седмица ще бъде натоварена и с повече професионални задачи, особено ако имате собствен бизнес.

Повече работа ще имате и в дома си, в обществени ангажименти или политически изяви. За някои от вас седмицата вещае неудовлетворение от свършена работа, оплаквания или рекламация от страна на клиенти и др. Весели Коледни Празници!

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която трудно ще можете да планирате, и още по-трудно да контролирате събитията, които ще възникнат.

Сега по-скоро ще ви се наложи да следвате решенията или действията на хора от семейството си, колеги или приятели, отколкото да заемете лидерска позиция.

Хубавата страна на една такава ситуация е, че ще можете да отделите повече време за почивка, отказвайки се доброволно от поемането на различни отговорности.

Разбира се, трябва да има мярка във всичко и да не стигате до състояние на мързел или леност, оставяйки всичко в ръцете на своя партньор или роднини.

Тази седмица ще бъде запомнена с едно неприятно събитие, което може да има материален или емоционален характер, както и е трудно да бъде прогнозирано доколко пряко (лично) ще ви засяга.

Това може да бъде събитие във вашия дом, в кръга ви роднини или в дома на хора, които познавате.

В финансов план седмицата ще изиска по-реалистичен подход при използване на финансовите ви ресурси, за да няма затруднения преди новогодишните празници или в началото на следващата година.

През седмицата може да ви изненада една неприятна новина от финансов характер, най-вероятно свързана с пари, за които сте имали очакване да получите, но за които ще трябва да почакате още време. Весели Коледни Празници!

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица по-голяма част от свободното си време ще прекарате в дома, ангажирайки се с различни приятни занимания или задължения, които са ваша отговорност.

На вас самите ще ви бъде приятно да бъдете в дома си, да се наслаждавате на комфорта, който сте успели да създадете през годината.

Тази седмица вещае важно събитие или ангажимент свързан с момче или с млад мъж, което може да има връзка с рожден ден, имен ден, раждане на дете, годеж, сватба и др.

През седмицата ще се опитате да повлияете с разговор или с конкретни действия на живота на мъж, който се намира в затруднено положение, в объркана ситуация и др.

Семейството и семейните ви отношения ще бъдат ваш приоритет през тези седем дни, не само поради коледните празници, но и поради вашата емоционална нужда да заздравите отношенията с близките си хора и между тях.

Това ще бъде благоприятна седмица за организиране на различни семейни събирания, за разговори с роднини от близо и далеч, за размяна на писма, поздравителни картички или подаръци.

Мъжете до 35-годишна възраст ще запомнят тази седмица с едно специално преживяване в дома си. Весели Коледни Празници!

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е една динамична седмица, тъй като ще имате повече срещи и контакти с хора от най-различни разстояния и по най-различни поводи.

Разбира се, най-важният повод ще бъде Коледните празници, но в зависимост от вашата националност и религия, поводите могат да бъдат и други.

Като цяло срещите и събиранията, които ще имате през седмицата, ще са предварително планирани или организирани, и в този смисъл едва ли ще възникнат изненади.

Вероятно е събиране свързано с дете, което ще създаде силни емоции и преживявания.
През тази седмица за вас ще бъдат важни срещите и разговорите с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион, тъй като те ще определят ваши планове, към чиято реализация ще се стремите в началото на новата година.

Това ще бъде благоприятна седмица за консултации или лечение за тези жени, които се стремят към майчинство или, на които им предстои раждане на дете.

Седмицата ще бъде благоприятна и за обсъждане на различни планове относно бъдещето на вече пораснало дете или млад човек от семейството ви, чието развитие ще очаквате през следващата година. Весели Коледни Празници!

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, тази седмица ще запомните с някои важни или полезни за вас придобивки. Възможно е те да дойдат чрез покупка, която вие самите ще направите, но може да ги получите като подарък от роднини или приятели.

Това е седмица, в която ще можете да напълните ръцете и душата си, с различни материални и емоционални неща.

През седмицата ще имате повече срещи и разговори с приятели от близо и далеч, с които ще имате различни теми за обсъждане или емоции за споделяне. Създаването на нови приятелства също е възможно, като най-вероятно това ще се случи при странни или неочаквани обстоятелства.

Някои от негативните преживявания през тази седмица ще бъдат свързани с неприятности, около ваши лични вещи или битови уреди в дома ви.

Пазете деца или възрастните хора от неправилна употреба на уреди, което може да предизвика някаква авария или неприятен инцидент. Неприятна ситуация в дома на приятели, ще бъде причина те да ви поискат помощ или вие да им предложите такава.
Весели Коледни Празници!

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е една повече от интересна седмица, в която ще трябва да бъдете готови за разнообразни преживявания, срещи и емоции.

Това е време, което ще определи в голяма степен вашето бъдеще през 2020 година, чрез разговорите или решенията, които ви предстои да вземете.

В много отношения късметът ще бъде на ваша страна през тези седем дни, стига да не решите да го пропилеете за хазартни игри.

Важна и положителна роля в живота ви през седмицата ще изиграе жена, с нейните разумни съвети, помощ или информация, която ще ви даде. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване и за планиране на различни събития, свързани с хора от различни населени места.

През седмицата може да ви изненада с нещо една жена, която живее в друг град или държава. Жените от този зодиакален знак ще имат незабравимо преживяване по време на пътуване или с човек отдалеч. Весели Коледни Празници!

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която събитията ще се развиват с голяма бързина, почти без да ви оставят време за емоционално или разумно реагиране.

Те могат да бъдат от различен характер, но определено ще искат да подредят нещата в живота ви, по най-добрия начин, за нов старт през 2020 година. Това означава, че трябва да ги приемете (събитията) такива каквито са, без да ги променяте.

Седмицата вещае срещи с нови хора, които ще се появят в района, където живеете или в мястото, където работите.

Поради някаква причина ще запомните разговор или среща с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева. През седмицата мнозина ще се зарадват на добри приходи в личния си или семеен бюджет.

Ако сте ангажирани с някакви бизнес дела, то през тази седмица ще може да очаквате по-добри приходи или финансов успех (особено ако имате собствен бизнес).
Седмицата ще благоприятства получаването на добри приходи от почасова или сезонна работа. Весели Коледни Празници!

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, за вас седмицата ще има по-бавно развитие, което понякога може да ви изнервя и дори депресира. Вие определено не обичате неизвестностите, а такива сега ще има в изобилие.

Не се опитвайте да променяте нищо, за което нямате подкрепата на хора около вас.
През тази седмица има вероятност от вземане на погрешни решения, от прибързани действия, които да създадат неприятен хаос в живота ви.

Сега ще бъде важно да покажете, че можете да бъдете търпеливи, че може да изживеете всяко събитие, такова каквото съдбата ви го поднася. Имайте повече доверие в съдбата си и в хората, които са около вас.

Съхранете своята енергия и емоции за по-важни времена, които определено предстоят през 2020 година.

Тези от вас, които ще преживеят някаква загуба през тази седмица, в никой случай няма да са изненадани, тъй като тя ще бъде тясно свързана с действие или решение, което сте взели преди време. Весели Коледни Празници

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще трябва да си наложите много голям самоконтрол върху емоции и думи, които ще кажете на хора, с които ви предстои да имате спор или конфликт.

Това е седмица, която ще изиска от вас повече мъдрост в действията ви спрямо хора, които са на по-ниско интелектуално ниво на развитие от вас. Не е нужно да показвате колко сте умни или успели в живота.

Бъдете естествени и разбиращи чувствата и нуждите на другите хора.

Тази седмица няма да толерира никакви прояви на измама, лъжа, неискреност или манипулативност, независимо дали тези неща идват от ваша страна или са отправени към вас.

В отношенията си с жени бъдете тактични и дипломатични, особено когато насреща си имате човек, за когото знаете че има труден, избухлив или злопаметен характер.

Тази седмица ще бъде особено сложна и непредсказуема за младите жени родени под този зодиакален знак. Весели Коледни Празници!

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще отделите повече време за размяна на писма и съобщения с роднини или приятели от различни села, градове или държави.

Понякога в техните отговори, ще научавате за неприятни събития, които са се случили през годината и за които сте пропуснали да научите навреме. Подобни преживявания, както и други събития ще бъдат причина за по-дълги телефонни или онлайн разговори.

През седмицата ще сте склонни по-често да изпадате в паника или стрес, поради различни напрегнати ситуации, в които ще попадате.

Възможно е тази нервност у вас, да създаде напрежение и у хора от ежедневието ви.
Постарайте се да съхраните повече спокойствие в себе си, да избягвате състояние на страх или безпокойство, и да изграждате повече позитивно настроение.

Тази седмица в никой случай не е негативен период за вас, а напротив. Ще има за какво да се зарадвате, какво да празнувате и с какво да запомните тези седем дни.

Среща или събитие в живота на човек, роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще ви донесе специални емоции и преживявания. Весели Коледни Празници!

Източник: http://astro.velida.net

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари