неделя, 12 яну 2020 г. 21:52 ч.

Звездни прогнози

Седмичен хороскоп от 13 до 19 януари

Blife.bg

Седмичен хороскоп от 13 до 19 януари

Успешна седмица!

Овен

Не чакайте проблясъци

Нещата се запазват такива, каквито са. Още не е дошло време да се захващате с нови начинания. Вървете крачка след крачка по пътя си и не се мятайте в крайности. Събирайте сили, трупайте идеи и изчакайте подходяща възможност. Ако става дума за професионалните ви цели, търсете съвет от компетентни хора и бъдете сигурни, ще ви стигне търпение да видите плановете си осъществени.

Телец

Всичко зависи от вас

Наясно сте със своите възможности. Ако сте готови да дадете всичко от себе си, нещата със сигурност ще се получат. Разкрива се възможност да блеснете с умения в службата, да се изявите там, където досега е било невъзможно, да се освободите от проточил се проблем. Само ви е необходима повече убеденост в правилността и надеждността на начинанията и успехът е ваш. Но в любовта не залагайте големи надежди.

Близнаци

Динамично време

Сами знаете, моментът изисква да вложите максимум сили, мъжество и готовност да импровизирате. Разчитайте единствено на своя разум и комбинативност. Още повече, че ситуацията е динамична и изпълнена както с благоприятни шансове, така и с неочаквани пречки. Едно е сигурно, тръгвате по нов път и от взетите сега решения зависят нещата занапред. За някои тревогите са домашни.

Рак

Избягвайте твърде смелите надежди

Изморени и раздразнени от постоянния стрес, рискувате да предприемете необмислена крачка. Не надценявайте силите си и избягвайте твърде смелите надежди, особено ако залагате на подкрепа от високопоставени лица. И в работата дръжте умерената линия. Не поемайте ангажименти, надхвърлящи възможностите ви. Бъдете готови за неочаквани пречки, а най-добре гответе резервен вариант. Радват ви придобивки.  

Лъв

Уточнете приоритетите

Време е да си изясните какво искате и доколко условията позволяват да постигнете своите намерения. Тези размисли могат да доведат до преосмисляне на предишните представи и да помогнат по-добре да разберете истинските си потребности. Новина или събитие ще помогнат за това. Не става дума токова за работата, колкото за лични планове. Някои претеглят перспективата на постоянното партньорство.

Дева

Не се увличайте.

 

Не се увличайте без мярка, защото сте склонни да надценявате силите си. Настройте за период на по-бавно развитие.Ако се опитате да ускорите събитията, сами ще провалите всичко. По-добре проявете максимум търпение, за да сте сигурни, че ще дочакате добрите резултати. Става дума за нещо със специално значение за вас. Заплетена и като цяло неясна е ситуацията в интимния живот.

Везни

Доверете се на инстинкта си

Повярвайте на своето предчувствие. То ще ви подскаже къде и кога да срещнете своя шанс. И наистина всички въпроси, съмнения и терзания, които досега ви притесняваха, внезапно се изясняват благодарение на външен тласък или събитие, хвърлящо нова светлина на нещата. Явно сте в преходен период, извеждащ ви по нов път. Става дума както за личния, така и за служебния живот. Оживление има и в любовта.

Скорпион

Преценете всичко от игла до конец

Замислили сте нещо, но за да го постигнете, трябва да се откажете от предишни предпочитания. По-добре подчинете мечтите си на здравия разум и не залитайте по неизпълними проекти. Засега се задоволете с реалностите и шлифовайте и доработвайте своя план. Имайте едно наум, дните са конфликтни за вас. Нищо чудно да предизвикате конфликт на интереси. Някои спешно тръгват на път, други наблягат на домашни проекти.

Стрелец

Гответе се за промени

Оставете нещата да се развиват от само себе си и следете внимателно случващото се. Със сигурност ще има промяна в първоначалните ви очаквания, така че действайте в крачка с новите условия. А те са колкото благоприятни, толкова и напрягащи. Гответе се за разнородни промени най-вече в личния живот. Неочакван е и развоят в любовта, само че докато едни създават, други късат връзки.

Козирог

Чака ви оживление

Дошло е време да покажете творческия си подход. Дайте простор на въображението си, на своята динамичност и вяра в успеха. Докажете своята изобретателност и таланти. В зависимост към какво ще насочите инициативата си, ще си осигурите напредък в службата, ще осъществите престижен проект, ще извадите късмет в бизнеса. Шансът може да се появи под формата на подкрепа или точно онази възможност, която чакате отдавна.

Водолей

Приемете предизвикателствата

Има нещо, което силно ви влече, или предстои да се захванете с дело, изискващо активното ви участие. Бъдете внимателни, ситуацията е динамична и като цяло - изпълнена с предизвикателства и проверка на силите и възможностите ви. От друга страна шансовете ви са високи, а има и хора, съпричастни към идеите ви. Става дума за работата и бъдещето на нещо важно за вас. Новости има и в любовта.

Риби

Не бързайте

Прибързаността и импулсивните действия само ще попречат на делата ви. Пристъпете към замисленото с готовност да чакате толкова, колкото е необходимо. Дайте възможност на плодовете на своя труд да узреят. И не се съмнявайте, ще ви стигне търпение, за да видите завършека на започнатото. Става дума основно за нещо със специално значение за вас. Тревоги има и в партньорство, на което държите.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари