неделя, 12 яну 2020 г. 22:04 ч.

Рефреш

Мара Отварачката се похвали с нови бомби за ЧРД: Има кой да им се радва, има кой да ги масажира!

Blife.bg

Мара Отварачката се похвали с нови бомби за ЧРД: Има кой да им се радва, има кой да ги масажира!

„Нямам мъж, в чийто живот да не съм била фактор. Със сигурност не съм си тръгнала от мислите и сърцето на всеки мой партньор”, казва Отварачката

След броени дни, на 13 януари, Мария празнува 38-мия си рожден ден и по този повод си направи кратка равносметка в професионален и личен план. В момента фолкдивата е в етап „палава вълна”, както самата тя се изрази, и поясни, че се наслаждава на живота. Изпълнителката на „Мило мое” напоследък доста излиза по заведения, зареждат я забавленията по нощни клубове, срещите с приятели, а и с почитателите й по участия. Освен това има и нови „Радини вълнения”, което ще рече, че има нова любов.

„Това е фактически генераторът. Аз винаги съм влюбена. Никога не съм свободна. Винаги от някъде се зареждам и първоизточникът трябва да бъде мъж”, отсича Мария.
Отварачката подготвя нов хит, който ще е на руски език, а и пищно тържество, с което да отбележи рождения си ден, а и професионалния си юбилей. Мария празнува 20 години на музикалната сцена. Заралийката се чувства щастлива и удовлетворена. Признава, че е имала много трудни моменти в кариерата, но не съжалява, тъй като именно те са й донесли най-ценните уроци. А и без препятствия не би могла да оцени и да се наслади на успехите, които е постигнала. Мария смята, че човек трябва да вярва в това, което желае да му се случи, за да го постигне. Когато нещата не се получават бързо, да не губи кураж, а да се мотивира и да се бори още по-настървено за мечтите си. В рецептата й за успех е и дисциплината, която е необходима във всяко отношение – за хармонията вътре и извън теб, начинът, по който изглеждаш, успехът в работата и всичко останало.
„Сякаш беше вчера”, казва Мария, връщайки се назад във времето. Тя току-що завършила училище, когато се явила на кастинг за нови певици в „Пайнер” с абитуриентската си рокля. „Тя беше най-шик”, споделя с усмивка звездата, уточнявайки, че тогава е разполагала с доста семпъл гардероб. Тя блеснала на кастинга с две песни на Глория - „Циганско сърце” и „Откраднат миг”. Мария извървяла дълъг път, но не се усеща като човек с 20-годишна кариера. Само трудът й „говорел за това”. Самата тя се чувства като по средата на този път. Все още я побиват тръпки, когато излиза на сцена, и се смущава, дори се изпотява, когато получи щедър комплимент.
Въпреки опита, който има, тя не дава съвети дори на близките си, тъй като смята, че животът е уникално приключение за всеки един и е строго индивидуално. Певицата винаги си пожелава здраве за себе си и близките си. Никога в нищо не е била сигурна. Само в това, че във всеки момент от живота си е знаела какво иска. „Преживяла съм наистина много. Аз съм певица на две поколения”, казва Мария и подчертава, че е горда с всички, които е срещала в живота си, включително и с личните отношения, които е имала. С всичко, което по някакъв начин я е мотивирало да върви напред. „Това ме прави различна и може би заради това и хората, които са около мен, ме ценят и се опитват максимално да ме задържат във времето... Влизам и преобръщам и на сцената, и в личния живот. След мен потоп. Не е самоцел, идва ми отвътре... Няма мъж, на който да не съм била фактор в живота. И към момента смея да твърдя, че със сигурност не съм си тръгнала завинаги от мислите и сърцето на всеки един мой партньор, с който съм имала отношения”, кокетничи Мария.
Те също са били фактор в живота й и са оставили следа в нея. Фолкдивата подчертава, че „влезе ли някой в душата ти, може да си тръгне, но винаги остава неговия празен стол”. Няма как да е иначе, все пак хората не са машини, изтъква Мария и подчертава, че е горда с всичко, което е оставила зад гърба си, и като кариера, и като личен живот. Не смята, че е допуснала грешка никъде и би пожелала на всяка дама, която цени и обича, да изживее нейния живот. „Горда съм с моя живот”, казва Мария.
Любовите й неминуемо имат отражение и върху кариерата й. Всички песни по някакъв начин са посветени на съответния мъж, който е владеел сърцето й в този период, и начинът, по който я е карал да се чувства. „Работата ни е изкуство”, пояснява Мария и подчертава, че хората, които се занимават с изкуство, каквато е музиката, са зависими от емоцията и личните преживявания. Понякога са положителни, друг път – не чак толкова. Важното е, че Мария не е имала „слаба бойна единица до себе си”. Всичките й любови са били земетресения, както се пее в последния й хит „Престъпно твоя”.
„Аз привличам такива персони и се радвам, защото първо съм горда с тях, второ са ме научили на много неща. За да бъда всичко това, което съм към момента, го дължа на всичко, което ме е изградило”, изтъква Отварачката. В любовта тя предпочита да е слабата страна, да е дама, да не бъде водещата фигура.
За новата година Мария, както винаги, си пожелала само здраве за себе си и близките си. Е, имало и много подаръци. Някои си подарила сама, други  получила. „Във втората половина на моя живот като че ли осъзнавам материалния свят, в който живея, наслаждавам му се също така, защото аз съм доста материална. Но това вече не ми е причина №1 да съществувам”, споделя тя.

Каре
Посреща 38-мия си рожден ден с нов бюст

Мария ще посрещне 38-мия си рожден ден с нов бюст. Фолкдивата успяла да „рефрешне”, както се изрази, първото си творение. Чувства се много доволна, тъй като повече самочувствие в гръдната обиколка не е излишна. „Има кой да им се радва, има кой да ги масажира!”, подчерта пак Мария, че се радва на нова любов, която я зарежда.
Мария посрещна януари не само с нов бюст, а и с фотосесия. Хитовата пайнерка се изфука с кадър от календар за януари, който краси по потник и клин. Върху ансамбъла в черно блестят сутиен и бикини от камъчета.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Б.Б - 15:55, 14 яну

    Аааа Мара-отверачката дали може дами отвори к...ра...питайте я де....а за новите бомби питайте и за мене...аз дали мога да и го сложа между бомбите...питайте питайте и за мене

Напиши коментар

Коментари