понеделник, 24 фев 2020 г. 19:01 ч.

Пълна промяна за д-р Ильо Стоянов

Blife.bg

Пълна промяна за д-р Ильо Стоянов

Изтъкнатият пластичен хирург с нова визия, благодарение на иновативната CNC система за сгъстяване на коса.

На ексклузивна презентация в Aesthe Clinic в София бе представена иновативната CNC система за сгъстяване на коса - най-ефективният метод за решаване на проблема с пълна или частична загуба на коса. Клинично тестван, практичен, нехирургичен и с естествен вид, този специален патентован продукт е резултат от непрекъснатите изследвания на Cesare Ragazzi laboratories, Италия в сътрудничество с Клиниката по дерматология и Катедрата по химия на Университета в Модена и Катедрата по фармацевтична химия на Римския университет „La Sapienza”. Специално от Болоня пристигна главният изпълнителен директор на Cesare Ragazzi Laboratories - Стефано Оспитали.

Пред гости и медии той и д-р Ильо Стоянов представиха системата за сгъстаяване на косата, етапите, през които преминава изработката и интегрирането й върху скалпа. „Това е патентовано и сертифицирано медицинско изделие от клас 1, което значително промени живота на хиляди хора. Системата се използва в случаи на плешивост, като андрогенна, ареата и др., при форми предизвикани от травма и в случаи на косопад – временен или постоянен. Веднъж прикрепена върху главата клиентът може да води напълно активен начин на живот. Вскакви дейности като спорт включително плуване, могат да се предприемат като нормални”. – поясни Стефано Оспитати и допълни: „ Компанията ни има повече от 50-годишна история . Нашите изследвания ни доведоха до решение, което е напълно ергономично, което позволява на хората да водят един перфектен начин на живот, без компромиси. Затова и нашият слоган е „Косата, която променя живота!”

CNC осигурява перфектна дебелина и цвят на косата, като и двете се определят, чрез внимателно проучване на индивидуалните данни и характеристики на клиента. Системата се изработва изцяло ръчно, чрез щателна работа на квалифицирани специалисти, които използват само най-висококачествените европейски коси и материали. Системата CNC има мощни антибактериални свойства и осигурява пълноценно „дишане“ на скалпа, като същевременно е устойчива на движение независимо от промените на времето или температурата, интензивността на ежедневния живот. Тя позволява нормален и активен начин на живот, без необходимост от радикални хирургични процедури, напълно безболезнено. В представянето се включи и г-жа Десислава Илиева, която демонстрира последно поколение екстеншъни CRLAB XT, чиято технология на прикрепване върху скалпа ги прави невидими както за очите така и на допир. Изтъкнатият пластичен хирург д-р Ильо Стоянов, който от няколко месеца гордо показва новта си визия се пошегува, че с радост ползва гребен, за чиято функция отдавна бе забравил. Той допълни, че в Aesthe Clinic вече работят обучени в Италия специалисти, които работят със CNC системата за сгъстяване.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари