четвъртък, 5 мар 2020 г. 12:19 ч.

В името на красотата

Мариана Маринова представи последния си проект Beauty Therapy

Blife.bg

Мариана Маринова представи последния си проект Beauty Therapy

Това е Уеб Риалити посветено на жените. Премиерата ще е на 9 март в YouTube канала / Mariana’s Diary както и в социалните мрежи

Beauty Therapy ще ви срещне с историите на 4 жени. Животът им не се различава от този на средностатистическата българка.

Съчетавайки образа на перфектна майка, любяща съпруга, домакиня и професионалист, жената много често забравя да се грижи за себе си. Героините в проекта са избрани сред други 160 кандидатки. Това са Ива, Светлана, Лидия и Соня. По време на дванайсетте седмици жените ще се срещнат с различни специалисти в областта на спорта, здравословното хранене и активния начин на живот. Няма да липсват и естетични процедури . “Идеята на проекта не е толкова да промени изцяло външния вид на жените , а да ги научим да полагат грижи за себе си, така както го правят за семействата си, дома и работата си. Вярвам, че една уверена в себе си жена е много по успешна в живота си и много по- полезна за другите около нея. Искаме върнем вярата в красотата им, не само външната, но вътрешната. Да им дадем смелост отново да бъдат себе си. “ казва Мариана.

Проектът е осъществен благодарение на : Body Talk, SPA DEMETRA, Derma-Act, Kavident
Refan, Happy Life - Slim & Shape Club, Фитнес Титаниум / Titanium fitness, Revanesse Bulgaria- канадски филъри, Vivian Derma, Dr-Polina Paniova Skin Professional Bulgaria / Скин Професионал България, АЕЯ ООД- маникюр, Arte Spa&Park Hotel Velingrad, Дима Тодорова - спортен ментор
Алеона де Кама - Избирам теб, ЛЮБОВ, Анелия Марчева - гримьор, Качество Дизайн и Точност

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари