сряда, 11 мар 2020 г. 10:07 ч.

Лорд Евгени Минчев - почетен гост на Имперския бал в Лондон (Снимки)

Blife.bg

Лорд Евгени Минчев - почетен гост на Имперския бал в Лондон (Снимки)

Лорд Минчев с принцеса Олга Романова, принц Дмитрий Лобанов- Росковски и съпругата му Марина

Принц Майкъл ъв Кент – патрон на събитието

В качеството си на признат благотворител и близък на британската аристокрация, лорд Евгени Минчев бе сред почетните гости на Имперския бал в столицата на Нейно Величество. В недостъпния частен клуб Caledonien в Белгрейвия над 175 души от цял свят се събраха в името на благотворителността, насочена към проблемите на обгорели деца.

Внукът на крал Джордж Пети и първи братовчед на Кралицата на Великобритания Елизабет Втора, принц Майкъл ъв Кент бе почетен патрон на бала. Евгени беше настанен на масата на руския принц Димитрий Лобанов- Ростовски и съпругата му принцеса Лобанов- Ростовски. В компанията на българският представител бяха още шотландските аристократи Мария и Алпин МакГрегър, с които Евгени общува от години и които покани на организирания от него Британско Български Бизнес Бал. 

 Евгени с кралският биограф лейди Колин Кембъл, принцеса Романова и бизнесмените Питър Колман и Робърт Уилкинсън

Тази година яркото събитие в създадено за възхвала на България, ще се проведе в балните зали на хотел Риц. В бляскавото множество бяха забелязани още принцеса Олга Романова, придружителят и Робърт Уилкинсън, кралският биограф лейди Колин Кембъл, синът и Миша и близкият и приятел Питър Колман. Благотворителният търг с картини на световни художници достигна своето обичайно ниво и допринесе за благотворителната кауза. Лорд Евгени Минчев е в организационния комитет на Имперския бал и  името му е отпечатано редом с тези на световната аристокрация. Само след дни Евгени ще присъства на друг бал в Лондон, където отново почетен патрон е принц Майкъл- видна фигура и представител на кралското семейство.

 

Принц Майкъл ъв Кент е почетен патрон на бала


Масите бяха подредени от кралските декоратори


BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Фотошопър - 15:11, 11 мар

    Струва ми се, че снимките са фалшиви.

Напиши коментар

Коментари