петък, 20 мар 2020 г. 12:21 ч.

Финансови загуби

Мис Плеймет с паник атаки! Никой не я поръчва заради коронавируса

Blife.bg

Мис Плеймет с паник атаки! Никой не я поръчва заради коронавируса

Карантината не се отразява добре на Мис Плеймейт Михаела Тодорова

Русото изкушение започва да получава паник атаки от стоeнето вкъщи. Блондинката чувства тревога, че няма досег с външния свят.

"На ръба на лудостта съм. На мен тази изолация не ми въздейства добре. Свикнала съм да съм навън сред хора. Отключих паник атаки. Дори ме е страх да отида при семейството ми, защото те са по-възрастни", обяснява пред „България Днес” блондинката.

Много от последователите й обаче я нападнаха, че преиграва и страда, че не може да упражнява основната си професия -  да откликва на повиквания по адреси. Не е изключено да е притеснена и от финансовите загуби, които ще понесе, оставайки си у дома.

Компания й прави единствено годеникът й, който уж и подарил годежен пръстен в Приж преди време.  Все пак Тодорова успява да направи неща докато е под карантина, които скоро не е - да се наспи.

На другия полюс е минала на победителката в конкурса Жанета Осипова. Тя не се страхува от коронавируса и дори стана доброволец в БЧК.

„Като млад и силен човек смятам, че е редно да не се крия у дома,  а да се „бия на фронта”, затова станах доброволец в БЧК. Надявам се повече хора да ме последват. В момент на криза трябва да бъдем единни да си помагаме, а не да всяваме  паника един в друг. И най-вече в подрастващите. Като педагог ще кажа съвсем отговорно, че този страх и паника се отразяват на менталното им здраве”, категорична е Жанета Осипова.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари