петък, 3 апр 2020 г. 11:10 ч.

Защо Мариана Маринова спря онлайн предаването си Beauty therapy?

Blife.bg

Защо Мариана Маринова спря онлайн предаването си Beauty therapy?

В социалните мрежи Мариана Маринова сподели, че заради пандемията от Covid-19, спира заснемането на нови епизоди за Beauty therapy

“Скъпи приятели, през месец март поставихме началото на един прекрасен проект посветен на жените #beautytherapy. Щастливи сме, че той ни срещна със Светлана, Ива, Лидия и Соня. И така с много добро чувство, заредени с воля започнахме промяната им.
За да можем да споделяме всеки един момент от това с вас, създадохме видео канал, чрез който да следите стъпка по стъпка през какво преминават героините ни. Вярваме, че така можем да бъдем мотивация за повече дами”, казва Мариана Маринова.

„За съжаление създалата се ситуация с пандамията от COVID-19 у нас възпрепятства реализирането на проекта. Имайки предвид това се налага да спрем излъчването за неопределен период от време. Надяваме се, че съвсем скоро ще можем отново да бъдем заедно и да се върнем към любимите си занимания. Пазете се и бъдете здрави”, допълва миската.


Благодарим на всички, които ни подкрепиха: Писателката Алеона де Кама, Дима Тодорова - спортен ментор ,
Derma-Act, Kavident, РЕФАН, SPA DEMETRA, Happy Life - Slim & Shape Club, Body Talk, Revanesse България,
Vivian Derma, Dr-Polina Paniova Skin козметика Bulgaria, маникюр АЕЯ, Фитнес Титаниум , Анелия Марчева- гримьор, Стоян Апостолов- Стилист.
Качество Дизайн и Точност.

Гледайте втори епизод в канала ни в YouTube

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари