неделя, 5 апр 2020 г. 23:24 ч.

Болестта на звездите

Михаела Маринова отключи паник атаки

Blife.bg

Михаела Маринова отключи паник атаки

Макар че е все още няма 22 години, младата Михаела Маринова вече е изпитала негативите на живота на звездите, а именно – паник атаките. Те се появили в живота ѝ като следствие от огромния стрес, с който живее, разказа наскоро самата певица.

Момичето започнала да ги получава още преди години. Започнала да се оплаква от учестен пулс, неспособност да си поеме въздух и чувство за задушаване. Певицата си обяснява всичко това с факта, че е започнала да работи много рано – още преди да завърши училище, и е трябвало да съвместява уроците с трудовите си задължения и медийното внимание към себе си. В допълнение било и безсънието, от което страда от години заради работата в нощни заведения. Всичко това я поставило под огромно напрежение, в резултат на което се появили и паник атаките. Михаела така и не потърсила помощ от професионалист.

С времето се научила, когато има подобни проблеми, да се опитва сама да се успокоява и да ги тушира. Постепенно паник атаките започнали да се появяват по-рядко, но проблемът с тях все още не е напълно разрешен, пише "Уикенд"

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Моника - 18:55, 9 апр

    Тази ромка ли е? Или само момчето на снимката с нея е от боята?

Напиши коментар

Коментари