неделя, 19 апр 2020 г. 16:43 ч.

Проблем

Силвена Роу аут от Мастършеф

Blife.bg

Силвена Роу аут от Мастършеф

Бъдещето на шестия сезон на Мастършеф е заложено на карта

Снимките на предаването временно са замразени заради отсъствието на един от членовете на журито - Силвена Роу. Екстравагантната кулинарка от 20 дена е изолирана в Дубай, където от години върти ресторантьорски бизнес. Тя не може да се прибере в България, защото полетите бяха спрени в последните дни на март. Роу има уговорка с екипа на предаването графикът на снимките да бъде направен така, че да й позволява да пътува до Дубай и Лондон, където пък живее мъжът й.


Точно заради това спокойно заминала за емирството през март, тъй като имала ангажименти там. Съвсем неочаквано обаче се оказало, че няма как да се прибере. "Седя си вкъщи съвсем сама, самоизолирала съм се и за това време съм излизала точно три пъти. Мъжът ми остана в Лондон", споделя Силвена. За момента кулинарното риалити продължава да се излъчва, но само веднъц седмично. Шоуто разполага с напълно готови епизоди за около месец напред, но все още има серии, които трябва да се заснемат.


Намаляването на броя излъчвания на седмица беше направено с цел екипът да спечели време, докато отмине извънредното положение и Силвена успее да се прибере в България. Със сигурност финалът ще бъде изместен напред във времето и няма да е в края на май, както беше по план. Ако Роу не успее да си дойде, снимките временно ще бъдат замразени и после подновени. Възможно е да се реши да се снима и без нея.  


Самата Силвена не е притеснена от извънредната ситуация. Като здравомислещ човек тя знае, че ситуацията няма да продължи вечно и ще дойде момент, в който ще се завърне към нормалното си ежендевие, пише Галерия. Кулинарката споделя, че се наслаждава на изолацията, тъй като имала нужда от почивка. Тя е посветила времето си и на писане на книга, естествено, на кулинарна тематика.


Роу със сигурност търпи сериозни финансови загуби. Всичките й ресторанти са затворени, работи само един в Дубай и то само за доставка на храна.    

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари