понеделник, 11 май 2020 г. 10:39 ч.

Витацептин® – иновация в борбата с онкологичните заболявания

Blife.bg

Витацептин® – иновация в борбата с онкологичните заболявания

Растенията са най-ранният вариант за лечение на човечеството от различни заболявания. Изследователите в последните години разкриват, че фитохимикалите не само защитават, но и спасяват човешки животи.

Доказан е техният мощен антиоксидантен ефект и способността им да съдействат в борбата със свободните радикали, да предпазват клетките от увреждане и да действат антибактериално. От над 4000 познати растителни вида Medical Pharm създаде Витацептин® - хранителна добавка съдържаща биологично активни вещества от Iresine и Petiveria с антиинфекциозен и противотуморен ефект, подпомагащи терапиите при онкологичните заболявания.

 Биологично активните средства в продукта са с нулева токсичност и максимален ефект. Със способността си да прекъсва верижната реакция на неконтролируемо делене на злокачествените клетки Витацептин® е водещ продукт и силно се препоръчва от специалистите при лечение на онкологични заболявания. Прилаган към основната терапия Витацептин® показва отчетливи резултати и успешно повлиява лечението при онкологични заболявания.

Действието му е в няколко основни насоки – стимулира имунната функция, детоксикира организма и увеличава защитата на организма посредством производството на NK-клетки и лимфоцити. Витацептин® - ново поколение натурален продукт, който е създаден да съдейства и подпомага организма в хода на конвенционалното онколечение - химиотерапия и лъчетерапия.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари