петък, 22 май 2020 г. 11:58 ч.

Избухване

100 хиляди зрители гледаха Silver Star Show

Blife.bg

100 хиляди зрители гледаха Silver Star Show

Снощното издание на нашумялото предаване в музикантските среди отбеляза 100 хиляди зрители

Както вече няколко пъти споменахме, на силен зрителски интерес се радва шоуто на Силвестър Матеев-Силвър и неговия бенд – Fantasy Band. Общо сто хиляди гледаха в реално време снощното издание на развлекателното музикално предаване, което продължи над 2 часа в онлайн пространството.

Междувременно докато течеше лайф излъчването на „Силвър Стар Шоу“, водещият – Силвър, обяви, че средствата от стартиралата преди седмици благотворителна кампания, свързана с SMS номерата на 1928 с кратка дума FGM, ще бъдат дарени на църква „Пробуждане“ за подпомагане на хората от крайните ромски квартали, изпаднали в нужда.

Стана ясно още, че кампанията на „Silver Star Show“ ще продължи до края на лято 2020 година.

За църква „Пробуждане“:

Църква „Пробуждане“ е протестанска църква, която вярва в Исус. Основана е през 2015-та година от Пастор Максим Асенов и Теодора Асенова. Главен Пастор е Максим Асенов.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари