четвъртък, 11 юни 2020 г. 10:49 ч.

Лъч надежда

Витацептин® с благороден жест към онкоболни пациенти

Blife.bg

Витацептин® с благороден жест към онкоболни пациенти

Витацептин® е най- новото мощно оръжие в борбата с рака.

Само месеци след излизането си на пазара, Витацептин даде надежда за нов живот на стотици пациенти. Добвката, която доказано подобрява показателите на онкоболните предизвика бум в западната ни съседка Македония. Този месец производителите на Витацептин® имат добра новина за социално слаби хора, засегнати от коварната болест. Те предлагат безплатно цялостна терапия на онкоболни пациенти, които се нуждаят от препарата, но не могат да си го позволят. Подборът ще е на социален принцип. Всеки желаещ може да кандидатства за безплатната програма на фейсбук страницата на Витацептин®

Витацептин® е един от най- предпочитаните антиоксиданти в Австрия, Германия, Англия, Хърватска и Косово. Стотици са пациентите с онкологични заболявания у нас, които споделят благоприятното влияние на Витацептин® при провеждане на лечението им. Какво е Витацептин? Витацептин е мощен антиоксидант , които подпомага борбата с онкологичните заболявания. Витацептин® е мощен антиоксидант с изцяло натурален състав. В него са включени два растителни вида – Iresine celosia и Petivera alliacea.

Идеята на разработването на Витацептин® е включването на нови биологично активни вещества с антиинфекциозен и противотуморен ефект, подпомагащи терапия на онкологични заболявания. Биологично активните средства, които се извличат от растения, нямат токсичност, в сравнение с конвенционалните антинеопластични лекарства. Как действа? Действието му е в няколко основни насоки – стимулира имунната функция, детоксикира организма и увеличава защитата на организма посредством производството на NK-клетки и лимфоцити.

Витацептин® – ново поколение натурален продукт, който е създаден да съдейства и подпомага организма в хода на конвенционалното онколечение – химиотерапия и лъчетерапия. Витацептин® подпомага детоксикацията на организма и работи за подсилването на имунната система в хода на стрес, изтощение и болест.

Витацептин® е успешно приложим и при преодоляването на страничните ефекти от химиотерапия и лъчетерапия. Витацептин® има имуностимулиращо, имуномодулаторно, антиоксидантно, антивирусно, антимикробно и противотуморно действие, подпомагайки скоростното възстановяване на имунната система. Каква е целта? Целта на Витацептин® е да подпомогне решаването на важни проблеми от глобален характер, стоящи пред здравните и социални системи, каквито са някои бактериални, вирусни, гъбични и паразитни инфекции и туморни заболявания.

Конвенционалното лечение има добра ефективност, но често показва ниска селективност, защото засяга и бързоделящите се нормални клетки. Това води до тежки странични ефекти като миелосупресия и гастро-интестинални нарушения, а също така и прояви на кардио-, хепато- и нефротоксичност, и други нежелани реакции.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари