четвъртък, 2 юли 2020 г. 17:33 ч.

Прозрения

Нора Тъпото отсече: Живеем в биологична война!

Blife.bg

Нора Тъпото отсече: Живеем в биологична война!

Плеймейтката Нора Недкова счупи тъпомера с философските си разсъждения

Преди дни блондинката със самочувствие до небесата си пусна лайф видео в социалните мрежи, в което изпадна в дълбоки размисли и страсти. Недкова започна разговора с темата за коронавируса, като обяви, че според нея случващото се не е пандемия, а биологична война. Самата тя била много наплашена, дълго време си седяла вкъщи, а от страх винаги обгорява цигарите си преди да ги лапне, защото можело някой вирус да е паднал от въздуха върху филтъра.


Разсъжденията на Недкова обаче далеч не се изчерпват с темата за коронавируса. Плеймейтката обяви, че редовно посещава врачки, които й разкрили, че в миналите си животи е била котка и император. Освен това Нора била стара душа и затова била много обременена, пише Галерия.   

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • bibi - 22:50, 3 юли

    цунки по муцунки

  • - - 01:02, 3 юли

    Добре е да не обгорява другите неща, които лапа... цигарите как да е :D

Напиши коментар

Коментари