неделя, 19 юли 2020 г. 14:58 ч.

Лични драми

Валери Йорданов в тежък развод след 13 години брак

Blife.bg

Валери Йорданов в тежък развод след 13 години брак

Актьорът Валери Йорданов е в тежък развод след 13 години брак. Звездата на Народния театър от месеци води съдебни битки със своята все още законна съпруга Жени в опит да получи попечителство над двете си деца. Тя обаче не му отстъпва това право и като всяка нормална майка настоява момичетата да останат при нея, а баща им да се среща с тях по график, определен от съда.

Почти всички колеги, с които работи Валери Йорданов, са в течение на семейните му драми. Актьорът с готовност разказва за проблемите си пред приятели и познати, разчитайки, че споделена мъка е половин мъка. От това обаче положението му поне за момента не се подобрява. Жена му не давала и дума да се обели да отстъпи доброволно попечителството над двете деца. Той от своя страната също не искал да се откаже от дъщерите си. Вместо да постигнат компромисно решение и да си разделят правото на отглеждане на момичетата, двамата родители били готови да се съдят до дупка.

Засега съдебно решение все още няма. Децата били при съпругата Жени, която обаче не отказвала срещи и с баща им, твърдят хора от артистичните среди. Както е известно, тези дни Валери бе заедно с момичетата на море в Ахтопол, където по случайност участва в спасяването от удавяне на двама млади мъже, повлечени от мъртво вълнение. Както „Уикенд” писа, това не е първият път, в който хъшът от Народния театър спасява човешки живот. Преди време той спаси и други трима души, които са давеха на плажа в Силистар. От тези подвизи обаче положението му в съда не става по-добро. Наред с тях в досието му фигурира и тежка катастрофа, предизвикана от звездата, в която пострадаха двама души. Инцидентът е от преди 10 години, но може да бъде използван в съда, за да се докаже, че бащата не е в състояние да поеме попечителството над децата си. Самият той твърди, че е предизвикал катастрофата при хипогликемичен припадък, тъй като от 10-годишен страда от диабет. Въпреки това обаче все още има хора, които смятат, че може да е бил пиян или дрогиран, докато е шофирал.

Само преди 5 години съпругата на актьора Жени се кълнеше, че семейният им живот е пълно щастие и чиста любов. Двамата се запознават в родния ѝ град Шумен по време на театрално турне, в което Йорданов участва. Жени го следяла след представлението с желанието да се видят. Понеже му харесала на външен вид, той се съгласил да изпият по едно, но на масата тя се оригнала. Вместо да се възмути от невъзпитаната постъпка, актьорът точно заради нея си казал, че това е жената на живота му. В онзи момент тя се готвела да заминава за САЩ, където останала 4 месеца. Валери я чакал да се върне, а скоро след това двамата се оженили и им се родила първата дъщеря. Последвало и второ дете. През цялото време семейството изглеждало щастливо.

Какво е довело до раздялата и съдебната битка около развода, засега не е ясно.

Валери, който има цяла колекция от актьорски награди, включително „Икар” и два „Аскеер”-а, е известен с тежкия си и избухлив характер. Съпругата му Жени не крие, че често ѝ се е налагало да го вади от емоционални „дупки” и депресивни състояние, в които имал склонност да изпада. За да се чувства сигурен и стабилен, се налагало тя непрекъснато да му доказва, че е до него и го подкрепя във всичко, което прави. Нищо чудно след 13 години да се е изморила да лекува душевните травми на своята уж по-силна половинка. Не е изключено и Валери да е сгафил в нещо и именно този гаф да е довел да края на връзката им. Какво точно е станало, вероятно само те двамата знаят. Колегите им стискат палци бившите влюбени да се разберат по цивилизован начин и да сложа край на войната помежду си в името на своите деца, пише Уикенд.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари