четвъртък, 13 авг 2020 г. 14:37 ч.

Добри сърца

Доброто няма граници за Митко Тодоров и дъщеря му Мис Плеймейт Михаела Тодорова

Blife.bg

Доброто няма граници за Митко Тодоров и дъщеря му Мис Плеймейт Михаела Тодорова

Митко Тодоров (Кълвача) за пореден път доказа, че има изключително голямо и благородно сърце.

Митко Тодоров (Кълвача) за пореден път доказа, че има изключително голямо и благородно сърце. Легендарният рокер подари на мъж в неравностойно положение триколка, която е модифицирана именно за хора с увреждания, за да могат да се придвижват из улиците. Хобито на Митко е да създава такъв тип триколки в гаража си и да подарява щастие на нуждаещите се. Това не е първият път, в който Митко подарява такъв тип превозно средство, и определено ще го прави и за в бъдеще. Триколката е сменила няколко собственици, дори първоначално е била направена специално за приятел на Митко Тодоров. А сега новият собственик на превозното средство Георги ще може да се придвижва лесно из града, съобщават от NOVA.


Дъщерята на Митко Михаела Тодорова, позната още като Мис Плеймейт 2019, също участва в големи благотворителни каузи. Всъщност точно преди няколко месеца, малко преди Коледа, Михаела се включи в кампанията „Подай ръка“ и раздаде храна на социално слаби и нуждаещи се хора. Това далеч не е нито първата, нито последната кауза, в която участва носителката на титлата „Мис Плеймейт 2019“. Зад гърба си Михаела вече има участия в много каузи с подобни цели за хора и животни, а със сигурност и за напред ще участва в такива.


BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари