петък, 28 авг 2020 г. 17:04 ч.

Български истории

ТВ водещата Нина Хамилтън нападната от озверял служител на „Софийска вода“ (ВИДЕО)

Blife.bg

ТВ водещата Нина Хамилтън нападната от озверял служител на „Софийска вода“ (ВИДЕО)

Освирепял служител на “Софийска вода” нападна телевизионната водеща и юрист Нина Хамилтън, показа видео репортаж на Новините на Евроком тв.

Случката се разигра в близост до район Оборище пред очите на десетки свидетели. Според един от тях Нина е дала сигнал за ляв завой, а камион на “Софийска вода” и отнема възможността да завие, с което да им направи място да минат, за сметка на това камиона тръгва насилствено да я изтласква назад с колата й.

Няма налично описание.

Жоро Лангата, свидетел
 
При което водещата спира, слиза от колата и търси сметка от водача, защо е решил, че след като е голям и се движи в насрещното, може да я смачка.

“Извадих телефона, за да заснема това своеволие на служителите на “Софийска вода”, нещо хората напоследък забравихме, че имаме права и приехме, че всеки може да ни бие и тъпче, когато сме по-слаби и беззащитни. Легигимирах се с журналистическа карта, за да удостоверя, че имам право да ги снимам, щом работят към държавна фирма. В този момент шофьорът полудя, започна да ме псува и да ме заплашва, че ще ме удуши. Скочи срещу мен започна да ме удря по главата и хвърли камък по мен, след което извади химичен препарат и ме напръска в очите, ако не се бяха появили две възрастни жени от столична инспекция да ме спасят, можеше да ме убие и сега некролога ми да стои до този на Милен”, разказа водещата. 

 

Всички свидетели остро разкритикуваха агресивния шофьор, макар че нямаха смелостта да се намесят, явно от страх да не бъдат пребити. Минути след случката зам.-изпълнителният директор Станислав Станев на “Софийска вода” се свързва с тв водещата по телефона да изрази дълбокото си извинение от постъпката на техния служител с уверението, че ще се предприемат всички мерки да получи наказание.

“Всяка беззащитна жена можеше да е на мое място, аз просто събрах смелост да снимам, въпреки че с това рискувах живота си, но отказвам да си трая и да свеждам глава пред агресията”, каза Нина Хамилтън, водещ на юридическото предаване “Темида – цената на истината” и едно от 10-сетте най-успешни тв лица за миналата година, по информация, обявена на сайта на Съюза на българските  журналисти.

ВИДЕОТО ВИЖТЕ ТУК.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари