неделя, 15 ное 2020 г. 23:47 ч.

Приемане

Мариана Маринова обедини новите носителки на титлите Мисис България в обща кауза

Blife.bg

Мариана Маринова обедини новите носителки на титлите Мисис България  в обща кауза

И тази година дамите, които се окичиха с титлите Мисис България ще се включат в поредната казуза на конкурса.

Тази година тя е посветена на толерантността. Красивите дами избраха 16 ноември за старт на кампанията, тъй като датата е обявена за Международен ден на толерантността. Каузата ще носи носи името „приемане“.

„Толерантност означава уважение, приемане и разбиране на богатото многообразие от култури в нашия свят, на всички форми на самоизява и способите за проява на човешката индивидуалност. За да има толерантност – трябва да има знания, откритост, общуване и свободата на мисълта, съвестта и убежденията. Толерантност – това е хармония в многообразието. Това не е само морален дълг, но и политическа и правна потребност“ споделя Мариана Маринова.

Редом в „приемане“ до Мариана Маринова застават - Моника Минкова - Мисис България 2020 Свят, Валери Стефанова Мисис България 2020 Вселена и Мариета Захариева Мисис България 2020 Европа. Дамите заснеха фотосесия и клип, които анонсират проекта.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари