четвъртък, 31 дек 2020 г. 10:09 ч.

Добри дела

Вили Боршукова – жената, която с перуки дава усмивки на стотици в нужда (ВИДЕО)

Blife.bg

Вили Боршукова – жената, която с перуки дава усмивки на стотици в нужда (ВИДЕО)

30 години тя прави перуки, а от 10 ги подарява на деца с проблеми и социално слаби. Вили Боршукова е от малкото перукери у нас, която е учила занаята в Корея, Франция и Германия. Мечтата й е да обучи възможно повече хора на този труден и все по-рядък занаят.

Тя е Вили Боршукова. Името й е се свързва с перуки. Тя е от малкото в България, която все още го прави по качествен и красив начин. Освен перукер Вили Боршукова е вярваща и не се притеснява да говори за  това. Била е мисионер в Уганда и Индия, където е участвала в създаването на не една християнски мисии.  

Преломен  момент в живота е 2010 година – когато й поставят диагнозата рак. Именно тогава тя създава асоциация „Промени живота си сега“.  Помогнала е на десетки деца без коси, на които подарява перуки, както и на социално слаби хора. Сандра идва в салона  преди четири години. Вече говори за проблема си без притеснения. Косата е сила. А перуката дава а самочувствие и усмивки  на една жена. Особено когато е направена професионално и качествено. А мечтата на Вили Боршукова е да създаде школа за перукери.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари