четвъртък, 18 фев 2021 г. 09:44 ч.

Горещо

Цвети Разложка и Емилия Иванова със секси спортна фотосесия

Blife.bg

Цвети Разложка и Емилия Иванова със секси спортна фотосесия

Собственичката на марката „Lady Universe“ Цвети Разложка и носителката на титлата „Lady Universe 2020“ Eмилия Иванова, заснеха фотосесия на спортна тематика, облечени в най-новата колекция на спортният бранд „Flair“.

Фотосесията е заснета в най-добрата верига фитнеси и партньори на конкурса „Pulse Fitness & Spa“. Марката „Lady Universe“, насърчава и поощрява здравословния начин на живот. Именно затова, участнички от над 40 държави ще посещават залите на „Pulse Fitness & Spa“ по време на престоя си в България. Припомняме Ви, че веригата фитнеси „Pulse Fitness & Spa“ са предпочитани както от родният хайлайф, така и от обикновените хора. Веригата разполага с 10 фитнес клуба и 120 професионални треньори.

С нетърпение очакваме ситуацията с COVID-19 да се нормализира и претендентките за титлата „Lady Universe 2021“ да пристигнат в началото на лятото за финала на конкурса..


BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари