вторник, 23 мар 2021 г. 13:33 ч.

Тъжна история

Слави прибира Мирослав Найденов в партията си, за да се възползва от опита му в далаверите

Blife.bg

Слави прибира Мирослав Найденов в партията си, за да се възползва от опита му в далаверите

"Новият спасител” Слави Трифонов вече е намерил човека, който ще продължи да пипа вещо по тънката част в един от най-благодатните сектори в българската икономика – земеделието, когато се настани в управлението след изборите.

Перфектно запознат със задкулисието източник  разкри, че Дългия смята да се възползва от „знанията и уменията“ на един от най-компрометираните бивши министри в сектора – Мирослав Найденов и неговата група от кадри в сектора.

Бившият управник е познат с нелицеприятния прякор Миро Мършата от времето, когато бе директор на Районната ветеринарно-медицинска служба във Враца, главен секретар на Националната ветеринарно-медицинска служба от квотата на НДСВ и директор в Софийското общинско предприятие „Екоравновесие”.

Освен с безброй далавери, Найденов ще се помни и с грандиозния скандал с отровното ирландско месо – преди години под негов контрол в търговската мрежа влезе мръвка с давност 20 години и стигна до трапезите на хората.

Откакто бе показно изхвърлен от ГЕРБ Найденов търси нов трамплин към властови позиции – „Схемата е отработена – взимаш в партията роднина на вещ играч в далаверите и си осигуряваш същия достъп до старите схеми”, коментираха ветерани в партийното инженерство.

Мръсотията лъсва дори в официалната информация за експертите по сектори на „Има такъв народ“ – в сектор „Земеделие” експерт на партията ще е Цветанка Войнова – ветеринарен лекар и спец по безопасност на храните. Цветанка Войнова е съпруга на д-р Йордан Войнов, който бе шеф на Българската агенция по безопасност на храните в първия кабинет на Бойко Борисов и дясна ръка на Миро Найденов.

А с тази ръка Найденов знаеше къде да бърка, коментират от сектора. Войнов, също като Найденов, бе уволнен и изхвърлен заради далаверите, които правеше в БАБХ.

„С жената на Войнов Слави дава ясен знак, че ако се добере до властта, ще вкара в нея същите стари муцуни, които вече са изхарчили откраднатото и са настървени за нови схеми“, припомнят бивши служители на Найденов, които с нескрит интерес следят новите лупинги на стария си началник и доверените му хора.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • стари муцуни - 19:43, 27 мар

    Щом Миро мършата - бившия земеделски крадлив министър от партия ГЕРБ е в партията на Слави Трифонов,много хора няма да гласуват за тази фалшива партия.....А няма нужда от такива крадци и мошеници, да го духа Славуца!

  • nix - 16:32, 23 мар

    заради такива лайна няма да гласувам за Слави. То с лупа да ги търсеше такива боклуци нямаше да намери.

Напиши коментар

Коментари