вторник, 30 мар 2021 г. 15:59 ч.

От упор

Марта Вачкова: Не вярвам и дума на Слави Трифонов

Blife.bg

Марта Вачкова: Не вярвам и дума на Слави Трифонов

„Не вярвам и дума на Слави Трифонов. Като цяло в политиците не вярвам, нямам светъл пример и това е много тъжно. От известно време обаче и на хората много не вярвам”, обяви актрисата Марта Вачкова, отговаряйки на въпрос на фенове в нета.

 „Не вярвам и дума на Слави Трифонов. Като цяло в политиците не вярвам, нямам светъл пример и това е много тъжно. От известно време обаче и на хората много не вярвам”, обяви актрисата Марта Вачкова, отговаряйки на въпрос на фенове в нета. Марта приключи снимките в последния сезон на „Откраднат живот“ само преди дни. „Само като си помисля, че го няма, и сякаш не мога да се разделя със сестра Жекова, тя е част от мен. В продължение на пет години аз живеех живота й. Не знам дали това няма окаже последната ми работа. Обичах да чета сценарии, да си уча репликите, но пък и сега чакам да дойде топлото време, за да си отида в село Бойковец в Етрополския балкан на вилата. Там се раждам отново", допълва Вачкова. Покрай пандемията любимата актриса на хората чете повече и прекарва време само с любимите си хора.


„Намалявам броя на хората, с които общувам, и чакам да преминат нещата. Иначе извън сериала играя в Плевенския театър в „Рейс" на Станислав Стратиев и в „Секскомедия в лятна нощ" по Уди Алън с прекрасни колеги, но сега няма постановки", тъжна е Марта. В главата на актрисата напоследък най-често е покойният й баща Григор Вачков. Догодина се навършват 90 години от рождението му, пише „България Днес“. „Постоянно се допитвам до него как би реагирал, какво би направил и казал. Той е моят коректив. Щом ми се случи нещо хубаво, знам, че той се е погрижил за мен и постоянно му благодаря. Днес той би бил много притеснен от тая материална лудост, която ни е обхванала. Всички игри биха го отвращавали и в политиката, и в лицемерието между хората. Аз цял живот ще бъда в неговата божествена сянка. Сянка обаче не в която не се виждаш, а в която си на хладина, едно спокойствие, сигурност, любов. Всичко това той ми го е дал, както и майка ми. Щастлив човек съм", споделя Марта Вачкова.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари