сряда, 19 май 2021 г. 12:11 ч.

Цирк

Смях: ММА биячът Стъки, иска оставката на Бойко Рашков

Blife.bg

Смях: ММА биячът Стъки, иска оставката на Бойко Рашков

Силовият вицепремиер и министър на вътрешните работи г-н Бойко Рашков поиска известните тв водещи Биляна Гавазова и Златимир Йочев да бъдат уволнени от Би Ти Ви заради въпросите, които са му задали в ефир. Това се случва в държава от ЕС и НАТО, издигнала принципите на либерализма и свободата на словото като водещи.

Това пишат от Консервативно-патриотично движение, чийто членове са куриозният ММА бияч Станислав Недков – Стъки, Недялко Недялков и Юлий Москов, до медиите.

Ето писмото без редакторска намеса:

Човекът, одарен с най-много репресивна власт и възможности по силата на професионалните си задължения, размахва пръст на журналисти, недоволен от поставени от тях въпроси. Консервативно-патриотичното движение (КПД) възразява остро срещу посегателството над независимостта на медиите и намесата в редакционната им политика от страна на висш държавен служител.

Настояваме за оставката на г-н Бойко Рашков, който в последните дни свърза името си и с безпринципни уволнения на висши офицери от ръководството на МВР с дългогодишен опит и авторитет в системата.

 Призоваваме принципала на служебното правителство – президента Румен Радев, да влезе в пълномощията си на обединител на нацията и гарант за демокрация и да изтегли от кабинета изживяващия се като цензор вътрешен министър.

 КПД ще изпрати сигнали до посланиците на държавите от ЕС, както и до „Репортери без граници“ за поведението и заплахите на г-н Бойко Рашков.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Нина - 15:46, 20 май

    този смешния Стъки, колкото повече се активизира толкова повече си го набива. Да не излезе някоя бивша мъжка любов да се разпри казва.

  • коце - 20:29, 19 май

    вие сте смешници

Напиши коментар

Коментари