четвъртък, 17 юни 2021 г. 10:57 ч.

Школа по етикет

Лейди България 2021 Александрина Йорданова помага в развитието на млади дами

Blife.bg

Лейди България 2021 Александрина Йорданова помага в развитието на млади дами

Лейди България 2021 Александрина Йорданова е собственик на школа по етикет за млади дами "Айлин".

В интервю, след като получи короната, русата дама разказа за стремежа си да помага на младите девойки да се развиват и позиционират добре в обществото.

С това начинание беше забелязана и поощрена, тъй като броени дни след конкурса, госпожицата беше отличена и за млад лидер на наградите Мисис Дама 2021.

Александрина Йорданова има рубрика в телевизия "Code Health TV", където в последователни епизоди се среща с лекторите на школата, сред които има психолози и различни специалисти за всеки от модулите, които изучават младите девойки в школата по етикет.

Една от идеите на актуалната Лейди България е да помогне на момичетата да се чувстват уверени и добре изглеждащи, както в ежедневието си, така и на специални поводи.

И както казва самата тя: "Да мечтаят повече и да вярват себе си".

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари