събота, 11 сеп 2021 г. 12:27 ч.

Позиция

Club Illuzion подкрепя националния протест: Това е нечуван геноцид срещу бранша и хората!

Blife.bg

Club Illuzion подкрепя националния протест:  Това е нечуван геноцид срещу бранша и хората!

Club Illuzion ще работи в петък и събота в знак на протест срещу мерките. Ето какво пишат от култовата дискотека на страницата във Фейсбук:

Скъпи приятели, въпреки твърдите си убеждения в правотата на нашите искания взехме решение на национално ниво да бъдем граждански отговорни и на този етап да сведем до минимум гражданското си неподчинение, като отваряме заведенията в  знак на протест само през петъчните и съботните дни. Вярваме, че ще бъдем чути от хората, от които зависим ние и нашите семейства, и те ще проявят разум и ще променят мерките или ще предоставят адекватни компенсации в полза на нас, стотиците хиляди хора заети в ощетените  браншове. В никакъв случай няма да се примирим пред несправедливостта на взетите до този момент решение от управляващите. Обичаме ви! Продължаваме до пълна победа.

От ръководството на клуба споделиха за медията ни: „Тези мерки са нечувана дискриминация срещу бизнеса и хората от бранша. Ние сме най-потърпевши от тези недомислени ограничения. Най-лесно е да ни затворят. Никой не си дава сметка, че от това страдат стотици хиляди души, които имат семейства, за които трябва да осигурят средства за живот. Никой не мисли за финансови обезпечения при евентуално затваряне. Този път това няма да мине, затова подкрепяме националния протест на хората от бранша“, казват от клуба. 

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари