понеделник, 13 сеп 2021 г. 16:24 ч.

ЗАРА АТАНАСОВА : В книгата си ще разкажа историята ми до най-малката подробност.

Християн Гьошев

 ЗАРА АТАНАСОВА : В книгата си ще разкажа историята ми до най-малката подробност.

Първата жена частен детектив в България,личен консултант, както и гледачка на карти „Десте“ и на гости в блиц интервю.

Никога не си се притеснявала да споделяш,че си донорско дете. Успя ли да откриеш баща си?

Точно това беше причината да стана частен детектив- за да открия баща си. Пред годините винаги съм го търсела, дори се надявам точно тази популярност в момента да ми помогне, за да ме види и да ме потърси. До колкото това с търсенето – успях да стигна до „анонимен“. Силно се надявам да го намеря.

Детството си прекарваш в Гърция. Как мина то? Далеч от родината, от приятелите…

Всяко ново начало е трудно. Хубавото при мен е,че съм много борбен човек и     успявам да се климатизирам в дадена ситуация,място.Беше ми трудно- определено, но с времето свикваш със всичко. Помня, че когато се завърнах в България ми беше супер трудно да свикна и тук – но сега ми остава мястото без което не мога. Където и да отида, винаги милувам за родината.

Зад гърба си имаш три брака и три развода . Мислиш ли, че още не си намерила истинската любов?

Определено,според мен все още не съм намерила истинската любов.Тази за която да си струва да дадеш всичко .

След първият ти развод ти удряш дъното. Губиш голяма сума пари и живееш в бедност дълъг период от време. Как успя да преодолееш този период?

Уви, успях! В книгата, която пиша, ще разкажа моята история до най-малкият детайл.

Ти си първата жена, представила картите „Десте“ в България? Появиха ли се твои дубликати ? Какво мислиш за жените, които те копират?

Разбира се, че се появиха доста дами, които се опитаха да копират мен и моята работа. Но начина по който аз работя никой не може да открадне или копира – точно това ме направи най-популярният и най-обичан личен консултант и частен детектив.

Наскоро те свързаха в скандал с фолк изпълнителя Емрах Стораро? Как ще коментираш скандала?

Работя с много известни личности. Нормално е да ме виждат с различни бизнесмени,изпълнители и т.н. Това е част от работата ми. Не искам да коментирам подобен тип скандали в които замесват името ми. Винаги съм била над нещата – нека си пишат.

В момента пишете автобиографичната си книга. Кога да я очакваме?

Книгата е в процес. До края на годината ще е завършена и ще я пусна на пазара. Подготвям още няколко изненади, за които няма да споделям в момента.

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари