четвъртък, 14 окт 2021 г. 13:50 ч.

Прочувствена вечер

СЪЗВЕЗДИЕ ОТ АКТЬОРИ РЕЦИТИРАХА „МАЙКИТЕ“: От Ивайло Захариев до Део уважиха лорд Минчев

Blife.bg

СЪЗВЕЗДИЕ ОТ АКТЬОРИ РЕЦИТИРАХА „МАЙКИТЕ“: От Ивайло Захариев до Део уважиха лорд Минчев

В края на рецитала Майките, всички участници прочетоха стиховете към едноименната песен на фона на музиката, написана от Евгени Минчев

За да почете паметта на майка си Лула, Пи ар и благотворителят лорд Евгени Минчев направи рецитал „Майките“ по едноименната си песен.

Точно на рождения и ден, когато трябваше да навърши 90 години, в столичен пиано бар се събраха приятели и клиенти на Евгени, за да чуят негови стихове и песни. Спектакълът започна с актьора Ивайло Захариев, който прочете две стихотворение на лорд Минчев а след това пред микрофона застанаха Искра Радева, Башар Рахал, Део, Ирен Кривошиева, Ирина Цонева /БНТ/, Силвия Лулчева и други.

Спортната ни гордост и водеща по БНТ-2 Симона Пейчева също уважи Евгени като гост и му подари скъп шал

Евгени изпълни няколко свои песни под акомпанимента на Артур Надосян а випускници на Музикалното училище пяха във втората част. Сред гостите бяха бизнесдами и господа, които се насладиха на спектакъла, който лорд Минчев обеща да се повтори и без специален повод. Всички поздравиха домакина за поезията му, заради която той неведнъж е получавал високи оценки и награди.

Певецът от Македония и носител на награда Певец на годината Дарко Релушкоски представи новата си песен Чудни времена в компанията на д-р Мариела Ботева и топ нотариус Весела Ивчева


Възпитаници на музикалното училище направиха импровизирано изпълнение, което пожъна огромен успех

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари