събота, 16 окт 2021 г. 13:16 ч.

Друг поглед

Мариана Маринова представи проекта си „Красота без граници“

Blife.bg

Мариана Маринова представи проекта си „Красота без граници“

Носителката на титлата Мисис България Мариана Маринова обяви в социалните мрежи своя нов проект озаглавен “Красота без граници”.

„Този пост е много важен за мен! Преди да започнете с коментарите прочетете текста. Това съм аз - някъде след 35 и Веси приблизително на 20! Аз тежа около 50кг, висока съм 168см, а Веси @vesimarinova е близо 100кг , но пък е висока 173 см. Аз имам силикон в гърдите и дупето, приблизително 6кг може и повече, не обичам да броя, но пък Веси е напълно естествена. Обичам я. Тя е красива, аз също, за всеки който има душа и сърце за моята и за нейната красота…, за другите ние нямаме очи, но душите ни са отворени и за тях, защото вярваме, че красотата няма форма, цвят и възраст!  

Красотата е усещане, блясък в погледа, емоция , аромат. Единственият проблем на красотата е, когато освен нея нямате нищо друго! Помислете за това“, пише Мариана Маринова. 

Тя споделя, че проектът няма за цел да насърчава естетичните подобрения. Напротив, всеки човек да открие собствената си красота и да живее в хармония и мир със себе си.

„Мисля, че различията и други характеристики, които приличат на недостатък, могат да бъдат превърнати в предимство, ако човек желае това и прави усилие. Точно това искам да постигна с „Красота без граници“, споделя Мариана Маринова.

И допълва:

“Красота без граници” е ФОТО  проект. Той няма как да бъде реализиран без фотограф. Благодаря ти @filipov_photography за това, че улови този миг на красота! И без моята любима @hristina_gerasimova_makeup, която винаги ме прави все по- красива“.

Много от последователите на миската разбраха смисъла на проекта и подкрепиха начинанието:

„Браво за това, че сте красиви на първо място отвътре, защото душата не може да бъде гримирана“.

„Адмирации за мисленето. Дай Боже все повече хора да започната да виждат нещата като теб“, „Истински щастливи, живеят хората, извън рамките“, са само малка част от положителните коментари.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари