вторник, 19 окт 2021 г. 11:16 ч.

Премиера

JJ вдига пищна сватба (Видео)

Blife.bg

JJ вдига пищна сватба (Видео)

Сватбено тържество, скандал и смешни ситуации в актуалното видео на Георги Симеонов - JJ, в което любопитна роля е отредена на Цветелина Янева „Забранена любов“ е песен, посветена на лична история.

 „Много пъти в живота си срещаме хора, с които общуването е повече от перфектно. Има синхрон в мислите и характерите. Просто се допълвате! Но въпреки това връзката е невъзможна, защото и за двете страни е ясно, че това няма как да прерасте в нещо повече от приятелство. Написах песента на един дъх заедно с мелодията, а думите сами се наредиха в 1 през нощта. На следващият ден, когато я чух се влюбих в нея.“ – споделя финалистът от сезон 8 на най-зрелищното шоу на Нова ТВ „Като две капки вода“.

Музиката JJ поверява на талантливия Даниел Широков, на когото разказва за песента, а два дни по-късно инструменталът е готов.


По думите на Георги Симеонов работата по „Забранена любов“ се случва с невероятна лекота. Така става и с видео-реализацията на песента. Николай Нанков освен, че режисира видеото, написава и сценария.

„Това е най-интересният ми видео клип до сега. Ожених се! Във видеото поканих и си партнирам с мои близки приятели, които до един се справиха брилянтно с ролите си. Не сме правили дубли дори. Сами ще видите сцените, все едно бях поканил най-добрите актьори. Това са моите приятели Цветелина Янева, Маги, Джо, Вени, Живко, Илияна, Ели, Мохамед, Джеки, Радо и Гроздан.“ – разказва JJ.

Атрактивните визии в бохо-джипси стил, запечатани от камерата на Радослав Гочев са дело на стилиста Гроздан Михайлов. „Аз като младоженец изглеждам някак възмъжал и това не е случайно. Повече от година тренирам всеки ден и вече започва да си личи. По време на снимките имаше много смешни случки, но тази, която всички помним е момента, в който започва скандала между булката и младоженеца и Живко, в ролята си на водещ, се притичва да види дали сме добре, поглежда ме и казва: „Искаш ли да падна?“ В мига, в който отговорих: „Да!“ той просто се свлече пред масата на младоженците. Не можах да повярвам колко бързо реагира, а аз всъщност се пошегувах. След края на дубъла всички се смеехме неспирно, а той просто стана и каза: Имаме ли го или трябва да го повторим!“ – довършва разказа от снимачната площадка талантливия изпълнител. Това е „Забранена Любов“! Видеото вече в You Tube канала на Георги Симеонов - JJ

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари