петък, 31 дек 2021 г. 13:05 ч.

Добри дела

Мисис България Станислава Василева зарадва с подаръци малчуганите от Центъра за настаняване на деца в Раднево

Blife.bg

Мисис България Станислава Василева зарадва с подаръци малчуганите от Центъра за настаняване на деца в Раднево

Актуалната носителка на титлата Мисис България 2021 Станислава Василева зарадва децата от Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания в Раднево с коледни подаръци.

В момента там са настанени 10 деца на възраст от 5-17г.

„Откакто е създаден центърът, моето семейство винаги е помагало през годините с каквото е било нужно и необходимо. Втора Коледа посещаваме центъра с моите деца. Занесохме лакомства и неща необходими от битов характер. Почти нищо не им липсва и средата, в която се отглеждат е много добра. Решили сме с моето семейство през новата година да ходим по-често при децата, защото вярвам, че те освен от материалното имат нужда и от емоции и лично отношение“, разкрива красивата миска.

Мисис България и семейството й ще посрещнат Нова година във Велинград.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари