понеделник, 2 май 2022 г. 14:22 ч.

Неочаквано

Преслава раздава автографи върху учебници

Blife.bg

Преслава раздава автографи върху учебници

На фолк звездата Преслава й се случи нещо неочаквано по време на участието й в Planeta by Eleven Club, което я остави без думи.

Гласовитата пайнерка се шашардиса на сцената на клуба и не знаеше как да реагира на това, което я помоли голям неин почитател.  Цялото заведение яхна, след като тя сподели с всички по микрофона каква молба е получила. И въпреки всички, тя угоди на своя почитател и му пожела късмет. 


Докато си пее на сцената, Преслава забеляза момче, което й подаваше някакъв учебник. Тя бе шокирана и изненадана, че той иска автограф върху учебника си по механика. Оказа се, че на другия ден има изпит по този предмет и е дошъл да види Преслава и с помощта на нейния подпис да си вземе изпита. "Другият път донесете някакъв учебник по музика, да разбирам какво пише вътре, че сега гледам неразбиращо тези формули", смееше се Преслава, докато разлистваше учебника на своя фен.  Няколко седмици по-рано и нейната колежка Галена бе помолена да се разпише на учебник за късмет. Тя също се поинтересува от съдържанието и с ужас установи, че става въпрос за физика, а тя имала слаби оценки по този предмет.


BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари