четвъртък, 19 май 2022 г. 13:25 ч.

Блясък край морето

Двойничка на Есил Дюран на ревю на МОННИ

Blife.bg

Двойничка на Есил Дюран на ревю на МОННИ

Наследницата на модната империя Десизо Монни - Зорница Димитрова в компанията на лорд Евгени Минчев и сеньор Филипо Орефиче от Loro Piana

С огромен успех премина честването на първата годишнина на бутик Десизо Монни във Варна.

 Сред пищна украса, коктейл и модно дефиле, бяха показани новите модели на марката. Сеньор Филипо Орефиче от Loro Paiana похвали сътрудничеството си с модния император Магдален Димитров и представи услугата ушиване по мярка.
Марката показа церемониални облекла на световно ниво.

Красивата наследница на модната империя Зорница Димитрова бе бурно аплодирана заради своята бизнес находчивост и стил. Кратко дефиле с церемониалните облекла на марката предизвикаха истинско въодушевление. В качеството си на „булка“ една от манекенките бе определена като двойничка на певицата Есил Дюран. През август предстои Летния благотворителен бал в частен клуб и ресторант Десизо Монни в Плевен, за който се очакват гости от цял свят.
Всички определиха булката в бяло като копие на певицата Есил Дюран.

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • nina - 11:56, 1 юни

    Къде ги намерихте тези пенсионерки булчински рокли да разхождат. Момчето все едно с баба си под ръка се хванал.

Напиши коментар

Коментари