петък, 10 юни 2022 г. 12:49 ч.

Заслужена награда

Елизабет Методиева с поредно отличие за журналистика

Blife.bg

Елизабет Методиева  с поредно отличие за журналистика

На пищна церемония светската ни журналистка Елизабет Методиева спечели награда “Първа дама” в категория „Медии и журналистика“.

Отличията се връчват за втора поредна година и имат за цел да поощрят и насърчат постиженията на дами в различни сфери от бизнес, лайфстайл и модния живот.

„За мен това е още един стимул да продължа да се развивам“, заяви светското ни перо. След наградените бяха още : Стояна Нацева- мотиватор и бизнес израстване, Яна Бялева - здраве - дентална медицина, Евелин Макрис спечели приза в категория „Бизнес“, а Лилия Стефанова - за психология и психично здраве. Със статуетки си тръгнаха още Джулиана Гани, Мисис България Вселена Станислава Василева, Лора Ангелова, Кристина Вутева, Диана Филипова и др.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари