четвъртък, 10 ное 2022 г. 18:47 ч.

Добри дела

Иновативна платформа слага край на страданието на бездомните животни

Blife.bg

Иновативна платформа слага край на страданието на бездомните животни

Утвърдени български компании и обществени личности подкрепиха инициативата на НСЦ Pet Sisters в борбата срещу насилието над животни.

На специално, емоционално събитие беше промотиран новия уебсайт на организацията, проектиран Petsisters.eu – Petsisters.eu, разработен и дарен благотворително от агенцията за дигитален маркетинг Sistemssy.

Сайтът привлече вниманието на гостите с интерактивните си елементи, които показват историите на питомците от приюта преди и след грижата, която получават в лицето на част от ветеринарните партньори на сдружението - Д-р Тодор Петров - Ветеринарна клиника "Викрито" и Д-р Илиян Христов от Ветеринарна клиника, Нови Искър. „Освен разнобразните опции за включване като доброволци, на сайта може да се открият и много разнообразни, практични и полезни опции за даряване средства на организацията, сред които ваучери за рождени дни, сватби и други семейни тържества, както и корпоративни пакети.

Подробно е представена и програмата за Корпоративна социална отговорност, както и разнообразните начини, по които бизнесите и сдружението с нестопанска цел могат да си партнират и да бъдат взаимно полезни. Специален раздел е посветен на борбата със жестокостта срещу животните. Много полезна информация показва, как могат да се подават сигнали за жестокост, както и признаците, по които лесно може да се разпознаят малтретираните животни, включително домашни любимци.“ – заяви по време на изисканата презентация Лилия Симеонова, двигател и вдъхновител на проекта и Мариан Минчев от Sistemssy.

Събитието, посветено на бездомните и малтретирани животни и инициативите на Pet Sisters уважиха кметът на район Средец - Трайчо Трайков, приятел на организацията и защитник на животните, Йордан Ганчев и Ивайло Чалаков от група "Тангра", както и мениджърът им Александра Кръстева, Ива Екимова, Мирела Лазарова от агенция Нанни, г-жа Милена Цанкарска от СиТи Интерактив ЕООД, г-жа Калинка Грозданова - Chaos Bulgaria, г-жа Ваня Шник - Интеркамион къмпани, представители на DM за България, моделът Карина Георгиева.

Даниела Панайотова, председател на НСЦ Pet Sisters приветства гостите, представи екипа на сдружението и презентира благотворителния календар, в който спасените от Pet Sisiters животинки позират като истински звезди. Дизайнерът Яна Русева и Людмил Колев, чието дело са самите илюстрации в календара също бяха сред присъстващите. Маркетинг мениджърът Ана Милкова, придържайки в прегръдките си две-годишната си дъщеричка, приветства гостите и благодари на част от бизнес-партньорите на събитието - пет френдли хотелите Х-л Снежанка - Пампорово, Х-л Родопски дом- Чепеларе, генералният спонсор Х-л Дива - Чифлик от верига E-hotels; CHRISTIAN OF ROMA; JM Construction Company; МБАЛ Св. Каридад - Пловдив; Sistemssy. Кетерингът бе осигурен от ресторант Umami; ресторант Тоскана, Бояна; Bamboo Urban и Anna's Chocolates. Барман номер 1 в България за 2021-а година, Румен Христов, се погрижи за добрия вкус на гостите с дизайнерски коктейли, а гостите в елегантното пространство на галерия Nova Artсе се насладиха на изпълнението на победителката от „Гласът на България“ – 2018-а Ния Петрова. Ако и вие обичате животните и искате да им помагате, научете как на Petsisters.eu – Petsisters.eu

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари