неделя, 21 ное 2010 г. 12:30 ч.

Ивелина Христова

Дневен Хороскоп

Blife.bg

Дневен Хороскоп

Какво ли ви носи днешния ден..

Любовният си хороскоп може да проверите-  тук

ОВЕН

Опитайте се да си съставите ясен план за бъдещето. Не разчитайте на случайности, а поемете съдбата си в свои ръце. Мислете позитивно и вярвайте в себе си. Преумората и интензивния, натоварен стил на живот, който ви налагат през този ден звездите може да доведе до умора. Пазете се от простуди.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви напрегнат ден, изпълнен със съставянето на дългосрочни професионални проекти и служебни пътувания. Обстоятелствата може да ви накарат да обновите традиционната си професионална дейност, но трябва да го направите дискретно, ако искате да изпреварите конкуренцията си.

БЛИЗНАЦИ

В средата на деня ви безпокои лек застой в професионалните ви дела. Това е за кратко и после следва раздвижване с голяма скорост и големи размери. Ако в работата ви се водят битки и сражения, стойте далеч от тези събития, за да не пострадате без да сте виновни.

РАК

Опитайте се на всяка цена да комбинирате забавленията и развлеченията с работата си. Предложете на партньора си да ви придружи. За тази цел трябва да бъдете много убедителни, защото може да срещнете отказ. Направете предложението си изкусително и примамливо.

ЛЪВ

Пресметнете всички възмоности и рискове, не допускайте да ви измамят. Ваше пътуване трябва на всяка цена да бъде успешно. Приятели може да поискат да им помогнете като им намерите работа или ходатайствате за тях пред шефовете си. По-добре е те да се явят легално на конкурс и сами да я получат.

ДЕВА

В никакъв случай не взимайте пари назаем през този ден. Същото важи и за даването на пари, колкото и да ви обещават да ви ги върнат на другия ден. Криза в отношенията може да настъпи и в интимната сфера.Бъдете по-предпазливи и по-любезни, за да може кризата да се преодолее по-лесно и да премине днес.

ВЕЗНИ

Трябва да разчитате на волята и самоконтрола си, защото през този ден трябва да устоите на изкушенията на хазарта. Имате желанието да рискувате във всичко. Не допускайте това особено в работата или в любовта си. Бъдете много внимателни, особено се предпазвайте от ваши партньори.

СКОРПИОН

Първата половина от деня носи много разногласия на повечето от вас. Възможни са конфликти с близки и приятели, с колеги и съседи. Усложняването на отношенията произтича най-вече от вашата изострена критичност.Намирате грешки на всички и във всичко. Проблемите са на финансова основа.Ще ги преодолеете.

СТРЕЛЕЦ

Колкото и да сте верни и правдиви,колкото и да сте убедени в правотата си, не бива да говорите повече, отколкото трябва.Много хора знаят добре какво правят, но не искат да го чуват от други. Наложете си да мълчите и да проявявате повече тактичност, защото не бива да разваляте отношенията си с колеги.

КОЗИРОГ

В никакъв случай не бива да мислите за смяна на работата си. Влошаването на отношенията с колегите може да се оправи и бързо да се забрави, но преместването ви на друга работа е голяма грешка. Бъдете много коректни и в отношенията си с приятелите. Пощадете ги от хапливия си език.

ВОДОЛЕЙ

Можете да получите подкрепа единствено от най-близките си хора - роднините ви. Бъдете много внимателни с парите през този ден. Финансовото положение е крайно нестабилно. Парите като че ли изтичат през пръстите ви. След няколко дни положението се стабилизира и парите, които получавате са повече.

РИБИ

Предстои ви много спокоен и приятен ден, изпълнен с много весели и полезни за вас срещи. Очаквате голямо натоварване, но като че ли за вас всичко върви тихо, леко и спокойно. Това може да ви даде отлична възможност да се отпуснете и да се разтоварите. Не забравяйте да вършите неотложните задачи.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари