събота, 27 ное 2010 г. 08:34 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Ден за релакс и...

ОВЕН

Усещате признаци на преумора и е препоръчително да използвате този ден за почивка. Откажете се от обичайната си активност, предприемчивост и безапелационен тон - любовта ще оцени всяка проява на отстъпчивост и ще отвърне с умножена загриженост, от което и къщата ще се възползва.

ТЕЛЕЦ

Денят обещава светска и културна раздвиженост, свързана с пътувания или чуждестранни ангажименти, предполагащи посредничество при срещи, научни и предприемачески форуми, медийни и културни хроники, подписване на договори и програми за сътрудничество и пр. Посветете вечерта на любимия човек.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще преживеете радости в далечните или духовните направления, които ще бъдат красиво споделени от любовта, по-скоро в нейните романтични, отколкото чувствени нюанси. За щастие можете и да помагате, а и любовта ще ви окуражи да го сторите - нейните духовни съвети са един безценен наръчник.

РАК

Здравословни проблеми или странни носталгии (предизвикани от принудата да се преадаптирате към определени ситуации) ще ви помогнат да осъзнаете  днес, че обичането и духовните послания би следвало да останат водещи в предстоящия ви избор, дори ако говорим за любовната му разновидност.

ЛЪВ

Разбирателството със съмишлениците не е в най-добрата си форма и за да не позволявате сблъсък на интереси, по-добре е да посветите този ден на обичането. Не отричам , че съществува известно разминаване между желанията и шансовете за близост, но то като че ли подклажда вътрешния стремеж.

ДЕВА

Сложни отношения вкъщи днес - постарайте се да бъдете търпеливи и толерантни, за да превърнете враждебните енергии в нов повод за щастието, чието изискано докосване отново ще преживеете. Ще ви убедят, че сте заложили на правилните партньорства - нещо повече, очаквайте положително развитие.

ВЕЗНИ

Разбиране и тактичност с директни похвали и финансови стимули като израз на високата оценка на представителите на властта за вашата опитност и акуратност. Междувременно успокоения се получават и откъм децата и семейното обкръжение. Намерете начин да обърнете повече внимание на любимите си хора.

СКОРПИОН

Затруднени сте в оформянето на артистичните програми днес, защото не успявате да ги съчетаете с тези на семейството и пътуванията, а и с любовните, блокирани от някаква неизвестност. Все  пак амбициите ви в този план не бива да отиват до крайност - всяко отклоняване води до стрес.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви да извървите определена част от пътя и да подготвите почвата за новата сеитба. Ще бъдат подложени на сериозна преоценка взаимоотношенията с интимния партньор.  Ще проявите стремеж за доминиране, непризнаване на авторитети и настойчивост в преследване на целите си.

КОЗИРОГ

Днес ви предстои гостуване на приятели или ангажименти с тях, но добрите чувства задължават, а и на техния фон обичането ще се почувства някак по-комфортно и ще подготви близостта ви с партньора за по-нататък. Ако работите в съботния ден, в службата ви чака една доста амбициозна авантюра, но не ви е по-сърце.

ВОДОЛЕЙ

Има вероятност от кризисни ситуации в семейството или в службата, продиктувани от неприятности с електричество например, технологични проблеми или климатични изненади - поредни бури, които могат да се отразят на комуникациите. Но любовта на свещ е по-романтична. Не гледайте на техническите проблеми сериозно.

РИБИ

Имате много работа и денят се бунтувате срещу този факт, но господарката ви Венера съветва да й се посветите, като ви обещава за награда стоплящите знаци на обичането. Част от личностната ви характеристика са дълбоките емоционални преживявания и силната ревност към обичаните хора.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари