сряда, 1 дек 2010 г. 10:49 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Денят стартира с протест в центъра на столицата, а вие самите имате ли за какво да протестирате?!

Вашият любовен хороскоп можете да видите - тук.

ОВЕН

Важен ден за любовта, за интимните и семейни отношения. Преоценка на чувства, вземане на важни решения. Притеснения или тревоги около деца и млади хора от дома и семейството свързани с техни грешки, проблеми, които понякога няма да могат да бъдат разрешени с лекота.

ТЕЛЕЦ

Денят се очертава като трудна и проблематична основно по финансови въпроси. Разочарования свързани с очаквани пари и плащания, преводи и вземания. В нещо са ви заблудили или сами сте си дали нереална надежда. Неприятности в работата си могат да очакват тези от вас, които работят с пари.

БЛИЗНАЦИ

Неочаквани здравословни проблеми могат да притеснят мъжете над 35 години. Не гледайте с пренебрежение на малките си неразположения, а намерете време за консултация с лекар. В дома ви възникват конфликти, от които ще има полза. Ще бъдат казани неща, на които им е време да бъдат изяснени.

РАК

Денят няма да бъде много удачен за пътувания за дамите над 35 години. Ако обаче все пак ви се налага бъдете предпазливи и разумни във всичко. Ще получите неприятни новини от път свързани с жена, която познавате. Ще планирате някои малки промени в дома си, покупки на вещи за бита, уреждане на имуществени дела.

ЛЪВ

Пазете се от самозаблуда или прекалена надежда за нещо, което не е по силите и възможностите ви. Ще имате други шансове, които ще се окажат много по-добри за вас. Любовта ще бъде щедра към вас през този ден. Дали това ще е чрез създадена вече романтична връзка или нещо ново ще се появи?

ДЕВА

Правите си планове около децата, но е добре да чуете и тяхното мнение. Вярно е, че вашите действия са от добри намерения, но и насила хубост не става е казал народът. Младите ще имат възможности за успехи и реализация в работата си. Важни събития в семейството носещи настроение и позитивни емоции.

ВЕЗНИ

Важни събития в семейството носещи настроение и позитивни очаквания за бъдещето. Очаквайте неприятности свързани с техника и апаратура в дома или на работното си място. Ако не разбирате от тези неща не бутайте нищо и потърсете помощта на специалист.

СКОРПИОН

Неочаквани срещи, развитие на връзки, с хора, с които не сте били особено близки, но сега общи интереси ви събират, за да може да постигнете това, което имате за цел. На моменти неочаквани трудности и конфликти най-вече по финансови въпроси. Внимавайте за какво харчите парите си.

СТРЕЛЕЦ

Ден, в който ако сте над 35 години ще можете да приключите с някои стари проблеми и неприятности. Намиране на решение по въпроси, проточили се като проблем дълго време... Възможност за подновяване на прекъснати по различни причини приятелски, съседски или професионални контакти и връзки.

КОЗИРОГ

Мнозина ще изпращат някого от дома на път или самите вие ще се отправите на път с някаква цел. Не би трябвало да има нищо, което да ви притеснява още повече, че всичко е планирано предварително. Ще се забави важна за вас новина, но не се притеснявайте. Когато и да дойде ще ви зарадва много.

ВОДОЛЕЙ

Здравословни или емоционални проблеми с децата ви ще ви накарат да им отделите повечко време и да им помогнете с каквото можете и според възрастта им и според обстоятелствата. Ден, в който нещата около вас ще са в застой като цяло, особено по отношение на семейството и на плановете ви, свързани с него.

РИБИ

През деня очаквайте успехи, от места от където най-малко сте очаквали, че нещо хубаво ще се появи. Неискреността или лицемерието на някои хора, ще ви донесат някаква полза противно на техните очаквания. Неочаквани срещи и контакти по работа/бизнес. Предложения, които си струва да обмислите.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари