неделя, 12 дек 2010 г. 10:39 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Ден изпълнен с пъстри емоции, които трябва да се опитате да съхраните!

ОВЕН

Много от проблемите ви могат да бъдат решени с подходяща диета. Естествената ви склонност към храна, богата на сладкарски произведения, може да стимулира излишно тегло, с което да ви е трудно да се борите.Вие сте надарени с отлична интуиция днес и затова предпочитате да си останете в къщи.

ТЕЛЕЦ

Храненето в момент на гняв, дисхармония и неприятен разговор може да доведе до психоматични болести, включително и възпаление на пикочния мехур. Минералната сол  - натриев сулфат, контролира задържането на вода в организма. Недостатъка на тази сол провокира отоци.

БЛИЗНАЦИ

Не се съмнявайте в собствените си чувства, в чувствата на любимия си човек. Не бива да правите това: постоянното недоверие, подозренията, както от страна на вашия партньор, така и от ваша страна, могат да внесет сериозно разногласие в отношенията ви и да предизвикат охлаждане.

РАК

Днес вашите старания са възнаградени, при това до такава степен, че може да почувствате вкус към прахосване на изкараните с нелек труд пари. Особено успешни обещават да бъдат и следващите дни.Постарайте се да не влагате пари в съмнителни начинания и днес не давайте назаем.

ЛЪВ

През този ден ви се препоръчва да се придържате стриктно към плана в действията си, да си водите дневник, строго да следите за отчетността и да избягвате сключването на важни сделки и даже на перспективни преговори.

ДЕВА

Работата над себе си и отказването от вредните навици може да ви помогне по-добре да разберете обкръжението си и да се избавите от подозрителността и недоверието към близките и роднините си. Трябва да помните за здравето си и да приведете жилището си в ред. Избягвайте мрачното настроение.

ВЕЗНИ

През този ден най-накрая ви се отдава възможността официално да скрепите отношенията си или да намерите любовта, която отдавна търсите. Предупреждението е само едно - не трябва предварително да се отпускате, възможно е, обектът на вашата страст да не е толкова твърд в решенията си.

СКОРПИОН

В сърдечните дела трябва да се избавите от тази „особеност" и да бъдете честни със своя избраник. По отношение на здравето деня е доста променлив. В зависимост от увлечението ви за работата, от темперамента или даже от особеностите на професионалната ви дейност, може да надцените възможностите си.

СТРЕЛЕЦ

Рядко може да се види някой от вас да върши тежка физическа работа. На вас повече ви харесват занимания, изискващи бърз ум или сръчност на ръцете. Вие трябва да следите менюто си, за да давате храна на изтощената си нервна система, да се погрижете за тялото си и да се поглезите

КОЗИРОГ

Не обичате да потъвате в дългове и се постарайте да не допускате това, а всички минали кредити връщайте акуратно и в срок. Може да очаквате много отговорна и печеливша работа, която трябва да приемете и да проявяте при това цялата си сериозност.Препоръчва ви се да обърнете  внимание на храненето.

ВОДОЛЕЙ

За стабилни отношения в личния живот засега е рано да мислите - има прекалено много външни обстоятелства и подводни течения. Обаче днес  ви се предоставя възможността да се заемете със себе си и със своя любим. Постарайте се да не го задушите с любовта и ревността си през този ден.

РИБИ

Здравето ви може да ви разиграва от време на време, необходимо е да му отделите сериозно внимание и да обръщате внимание на всяко неразположение. „Борете се" с проверени средства - дневен ред, дозирани физически натоварвания, добра храна. Старайте се повече време да отделяте на семейството си.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари