четвъртък, 23 дек 2010 г. 12:50 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Обзело ли ви е вече коледно настроение или изчаквате финансовите си постъпления ?

Вижте любовния си хороскоп- тук

ОВЕН

 

 Днес мислите повърхностно и сте разпиляни.Интуицията ви за събитията е неправилна.Липсва ви концентрация и задълбоченост във взимането на решения.Въздържайте се от разговори.Ядосвате се лесно и показвате емоционално несъгласие с всяко мнение различно от вашето.Не участвайте в публични мероприятия.

ТЕЛЕЦ

Днес сте настроени романтично и съзерцателно.Притежавате магнетичност,която ще ви помогне да поставите началото на нова връзка или успешен работен съюз.Повярвайте на възможностите си и смело използвайте всички възможности,които ви дава живота.Приятелските си връзки също,особено с хора на позиции.

 

БЛИЗНАЦИ

 Настроени сте позитивно към живота и хората около вас.Имате личната потребност да помагате.Добрите ви обноски правят впечетление в една изискана среда,в която попадате при случайни обстоятелства.Харесват вашето човеколюбие,готовност за саможертва и ги оценяват.Харесва ви да сте обект на внимание.

РАК

Днес сте нащрек и излишно неспокойни.Оглеждате се за врагове и зложелатели.Поведението ви е леко параноично и необосновано.Под влияние сте на други страхове,по-скоро от лично естество.Не постъпвайте хитро,а интелигентно подберете средствата за самоизява.Осигурете си приятелската подкрепа на близки.

 

ЛЪВ

 Днес  сте прекалено любопитни към всичко.Разпитвате,проявявате интерес към окултното,източни философии и религии.Подредени сте и на много ясни позиции за себе си.Изпитвате нужда от това,да ви бъдат дадени нови възможности за изява и считате,че притежавате ресурса да организирате,да управлявате.

ДЕВА

 Днес честно и открито ще споделите истинските си намерения пред своя партньор.Очаквайте да постигнете желаното разбирателство и хармония.Не се увличайте по кратки авантюри и невъзможни,за развитие интимни контакти.Дайте си реална сметка за това,на къде върви живота ви и преподредете ценностите си.

ВЕЗНИ

 Проявете съчувствие и състрадателност към някой,който е зависим от вас и вашите настроения, защото напоследък го карат да се чувства зле.Постъпките ви не са зряли и наранявате останалите.Помислете дали вашата небрежност и неточност не обиждат.Не правете това,което вие не бихте желали да ви сторят

СКОРПИОН

 Днес сте работливи и с ентусиазъм и желание се включвате в различни мероприятия.Вашата активност и ораторски способности са забелязани и е възможно да получите предложение да се включите в политическа формация,синдикална група.Възможен старт на успешна кариера в този смисъл.Отлични комуникации.

СТРЕЛЕЦ

 Днес сте търпеливи,отговорни,прилежни.Отворени сте към нови знания и обмисляте идеята за създаване на собствен бизнес и евентуалното му кредитиране.Вие сте остроумни,имате новаторско мислене и сте източници на идеи.Споделете с хора,които могат да ви са полезни това, което планувате.Ще ви съдействат

КОЗИРОГ

Ден на равносметки и преценки.Много от отговорите ще получите,ако се вгледате внимателно в миналото си и предишния си опит.Не повтаряйте стари грешки.Не допускайте до себе си отново онези хора,които са ви наранили.Създайте нови контакти,на каквото и да е ниво с по-млади от вас.Стимулиращо,приятно е.

 

ВОДОЛЕЙ

Придавате много драматизъм на обикновени житейски ситуации.Търсете интрига във всичко,считате себе си за център на заговор.Нещата са по-семпли,отколкото си ги представяте.Не влизайте в конфликти със семейството си.То е винаги на ваша страна и ще подходи с разбиране.Нереална е преценката ви принципно

РИБИ

 Бъдете внимателни с останалите.Показвате не много добри страни от характера си като избухливост,лесна дразняемост.Използвайте деня си за работа,творене.Притежавате голям потенциал от съзидателна енергия,която можете да вложите във всичко,дори и в създаването на интимни контакти,които ще бъдат успешни

 

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари