събота, 25 дек 2010 г. 10:07 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Каквото и да казват днес звездите за съдбата ви, вие винаги можете да ги пренаредите!

ОВЕН

Ден за равносметки, преосмисляне на приятелски връзки и изобщо позиции в живота. Вашата неудовлетвореност може да бъде креативна и да постави начало на нов етап в изграждането на контакти. Не бъдете неуверени. Очаквайте и чужда подкрепа и намеса, която ще е благоприятна и необходима към момента.

ТЕЛЕЦ

Предпазливо взимайте решения за бъдещи периоди време. Не изказвайте категорични мнения. Не се въвличайте в интриги и там където не се чувствате комфортно душевно и неразбрани. Не променяйте стила си на живот, мислене, изразяване, обличане, по-скоро променете средата си, ако тя не ви подхожда. Релаксирайте.

БЛИЗНАЦИ

Страдате от някаква огромна предубеденост към хората около вас. Това ви лишава от реална оценка и провокира страх от нови контакти. Бъдете по-смели и сигурни в собствените си сили в чара си и в това, което вършите. Не изчаквайте прекалено и не се оставяйте другите да преценяват и решават вместо вас.

РАК

Не съветвайте и критикувайте. Занимавайте се само със собствения си живот и сложете порядък в него. Преследвайте своите мечти. Станете авантюристи, потърсете нови предизвикателства в интимен план. Създавайте връзки с разнообразни хора. Не се страхувайте от житейските предизвикателства. Променяйте се.

ЛЪВ

Подобрете самочувствието си. Отделете време. Започнете процеса сега. Измислете си и мотивация, за да улесните нещата. Един контакт от интимен характер влияе върху целия ви живот. Помислете реални ли са ползите от него, ако вредите са в повече, го прекъснете плавно. На позиции сте, на които можете да избирате.

ДЕВА

Не се отдавайте на настроения, особено мрачни. Бъдете самоуверени и сигурни в добрия финал на нещата, може да се отнася за връзка, работа, дори и възможност за брак. Излишна прибързаност и крайност могат да ви бъдат само във вреда. Бъдете последователни, изчаквайте. Подсигурете се с допълнителни варианти.

ВЕЗНИ

Положете усилия и направете всичко, за да задържите интереса на близкия си човек върху себе си. Имате противоречия, които стават постоянни и скоро могат да бъдат в сериозна вреда на връзката ви. Не е уместно да прекъсвате дълбоки и продължителни взаимоотношения за сметка на вашите повърхностни намерения.

СКОРПИОН

Любопитни сте и това се тълкува не много добре. По-добре го правете дискретно, пък и си дайте сметка не е ли прекомерен интереса ви към чуждия бит и парични средства. Работете върху това вие да постигнете повече. Обикновено ентусиазмът ви е кратък и после ви обхваща чувство на оттегчение. Емоционални сте.

СТРЕЛЕЦ

Положете усилия да развиете връзка, която ще ви бъде полезна в личен и професионален план. Тя ще компенсира много ваши нужди от различен характер и даде ново самочувствие. Имате нужда от презареждане и по-различен тип емоции. Потърсете ги навсякъде. Обадете се на приятел, който има славата на купонджия.

КОЗИРОГ

Заобиколени сте от недоброжелатели и хора, които завиждат на развитието ви. Не е добре да бъдете открити пред всички. Дистанцирайте се от такива, които ви търсят за душевно разтоварване и даване на заеми. Селектирайте контактите си и разумно преценете кои са приоритетите ви. Самоанализирайте се внимателно.

ВОДОЛЕЙ

Чувствате се емоционално нестабилни и вяли. Бавно действате, а очакванията на останалите са да бъдете по-динамични. Нужно ви е разтоварване. Не приемайте сериозно забележки и напътствия. Лесно дразними сте и реакциите ви са неправилни. Не започвайте нови контакти, в рамките на деня. Не участвайте в сделки.

РИБИ

Потребността ви от чуждо внимание и интерес расте. Влагате средства в разкрасителни процедури, дрехи и бижута. Провокирате вниманието на човек, който отдавна е в полезрението ви. Интересува ви мнението му и коментарите по ваш адрес. Готови сте за авантюра, а рискът от такава е преценен правилно. Действайте.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари