вторник, 25 яну 2011 г. 13:46 ч.

Секс наръчник

7 секс тайни, които всяка жена трябва да знае

Blife.bg

7 секс тайни, които всяка жена трябва да знае

Мацка като теб заслужава секс, който всеки път предизвиква пожар в спалнята. Затова съставихме този списък със златни правила на еротичното блаженство. Можеш да го считаш за своя библия на удоволствието.

Колко пъти си се връзвала на сложни еротични възли, палила си свещи, забърквала си възпламеняващи страстта ястия и дори си си играла на "шеф и секретарка" в името на по-горещ секс? Няма нищо лошо! Малко кривване встрани от отъпканите коловози може да добави адски много тръпка в леглото. Все пак независимо колко далеч стигаш в изобретенията и ефектните трикове, няма да постигнеш максимално удоволствие, ако не владееш добре основния материал. Тоест, трябва да знаеш как точно да боравиш с него от кръста надолу и как да експлоатираш своята G-точка. Ето 7-те незаменими еротични стъпки по пътя към страхотен секс. Научи ги и няма начин да прекараш разочароваща нощ. Ни-ко-га повече!

Чувствена тайна 1
Щом спи с теб, значи тялото ти му харесва

is470035_01Когато един мъж най-сетне успее да те вкара в леглото си, единственото, за което си мисли, е: "Ура! Победа!". Докато ти започваш да се притесняваш дали не се тресат сланинки тук-таме, дали както си по гръб, бедрата ти не изглеждат още по-дебели... И в крайна сметка стигаш до логичния финал: вместо триумф на удоволствието, мъчителен и конфузен спомен. Внимавай обаче с начина, по който се отнасяш към тялото си, защото, ако непрекъснато се самоподценяваш и упорито не вярваш на твърденията на другарчето си по легло, че си страхотна, може сериозно да увредиш сексуалния си живот. Помисли и над това: колкото повече се криеш под чаршафите, или мърмориш: "Станала съм като лоена топка", "Не съм се бръснала от години", толкова повече го караш да си мисли: "Боже, пълна е с комплекси". А това действа като студен душ на либидото му. С колкото и ласки, нежност и любов да те обсипва (което - не забравяй! - е целта на секса), ти не успяваш да усетиш даже половината от притеснение. Ето защо, ако наистина искаш неповторимо изживяване, се отпусни и му позволи да гали тялото ти с поглед. За мъжа сексът е колкото физическо, толкова и визуално удоволствие - представи си, че има някаква невидима връзка между очните му ябълки и зоната под кръста и не се свени да му спретнеш малка демонстрация. Докато се събличаш, пусни едната презрамка на сутиена си и му отправи поглед ала "Знам, че ти харесва това, което виждаш."

Чувствена тайна 2
Не са нужни кой знае какви чудеса, за да го възбудиш

we057335Мъжете са просто устроени: чипс+бира+мач = пълно щастие. Хубавото в случая е, че в леглото нещата работят на същия минималистичен принцип: малко ентусиазъм от твоя страна и... оборотите и пулсът му вече препускат лудо. Как да поемеш инициативата? "Обожавам когато си седя на масата в кухнята, или поправям нещо из къщи и тя идва, застава зад мен и започва да ми разтрива гърба - разказва 25-годишният Жоро. - После плъзва ръце по гърдите ми и надолу в панталоните. Направо е страхотно!"

Още идеи по темата:пъхни ръка в боксерките му преди лягане. Или сложи секси дрехи и докато гледа новините, се настани в скута му, сключи крака около него, извий се назад и се отрий в тялото му. Защо не пробваш и това? Докато стои прав, плъзни ръка по члена му, приложи лек натиск там, после продължи встрани и назад, спри върху задните му части и го придърпай към себе си. След този горещ увод придвижи ръцете си нагоре по тялото му, измъкни ризата му през главата, опиши с език малки кръгчета около зърната на гърдите му и се спусни бавно надолу. За допълнителен ефект вземи ръката му и я прокарай по шията си, по гърдите и бельото си, като притискаш зоните, които реагират при допир... Просто, нали?

Чувствена тайна 3
Долното му Аз не е единствената негова гореща точка...

ptg01028896След като и двамата сте вече доста сгорещени и единственото ви желание е да се отправите незабавно към спалнята, не се съсредоточавай единствено върху пениса му, забравяйки за съществуването на останалата част от тялото му. "Мъжът си мисли, че центърът на вселената лежи между краката му, докато жената не му покаже разни други неща" - казва Киро (31). Така че експериментирай с целувки и лекичко осмукване на шията и врата, които са невероятно чувствителни ерогенни зони, както и със смучене и закачливо захапване на долната мека част на ушите - ще се учудиш как веднага ще се отпусне в ръцете ти. После направи набег към кокалестата територия в основата на гръбнака му. Според книгата "Любовна акупресура": "натискът на това място провокира приток на кръв, засилва циркулацията и увеличава ерекцията." Друг прелъстителен трик: прегърни го, плъзни ръце надолу по гърба му и когато стигнеш непосредствено над задните части, с върховете на пръстите си натисни бавно, но здраво триъгълната кост там. Леките назъбени части по нея ще те ориентират къде са точките за стимулация.

Още мистериозни извори на стонове? Не подминавай перинеума - кръпката кожа, заключена между тестисите и ануса, която е щедро снабдена с чувствителни нервни окончания. Сгъвката, където краката му се свързват с торса (по-точно - със слабините) също реагира удивително при допир. Ето как да му спретнеш двоен смъртоносен удар: прокарай пръсти през долната част на тялото му, после пропълзи нагоре по вътрешната част на бедрата. Когато стигнеш до пениса, постави двете си ръце с дланите към кожата му, така че палците и показалците да сключат свободен триъгълник около слабините. Разтривай пръсти нагоре и надолу по перинеума му (без да натискаш) и комбинирай с постоянен плътен натиск в сгъвката.

Чувствена тайна 4
...но в крайна сметка е най-важната

juicd060065Е, все пак пенисът си остава любимият му джойстик. И има начини да си поиграеш с него така, че да постигнеш максимален брой точки. Като начало, овлажняването е задължително. "Работата на сухо е враг №1 - твърди 28-годишният Никола. - Ръката трябва да се хлъзга надолу и нагоре, не да дърпа и опъва кожата." Стъпка 1: Сключи ръка около основата на пениса, без да стискаш. Всеки мъж е различен, така че прецени силата на натиска по изражението на лицето му. Стъпка 2: Започни да движиш бавно ръката си нагоре и надолу, постепенно увеличавайки скоростта, като от време на време леко стискаш главичката. "Добрата ръчна работа е като да караш кола. Не форсираш прекалено, нито отпускаш. И превключваш скоростите - казва 25-годишният Димитър. - Обожавам тя да забави темпото за няколко минути, после да ускори за 10-15 секунди, после пак да забави."
Докато използваш едната си ръка по този начин, с другата покрий тестисите му и деликатно ги разтривай.

Внимание: резките и неочаквани движения са крайно забранени на тази ширина! Как да разбереш докъде да стигнеш? Ами, мени ритъма и според реакциите му. Когато той започне да тласка таза си към ръката ти, увеличи леко натиска върху самия пенис, или забързай движенията, ако искаш да го доведеш до финален акорд. Щом достигне на косъм от оргазма, увеличи максимално скоростта, като избягваш да докосваш главичката, защото тя е супер чувствителна в този момент. После завърши с бавен масаж по цялата дължина на пениса, докато спазмите по тялото му спрат. Ако обаче не искаш да свършва, забави нещата, като сключиш здраво ръка точно под главичката на пениса - така ще стопираш желанието му да кулминира.

Чувствена тайна 5
Ключът към оралното удоволствие е в... отпускането.

paa085000015Една от най-големите заблуди за френската любов гласи, че трябва да я правиш с цяла уста и през цялото време, което автоматично я превръща в неприятно задължение. Ето обаче какво пише в "Инстинктивен пътеводител към оралния секс": "Никога не трябва да я приемаш като поставена задача. Всъщност ти разполагаш с абсолютен контрол в случая. А само гледката на главата ти долу е достатъчна тръпка за него. Стига зъбите ти да не разорават плътта му, ще е на седмото небе." Включи и ръцете си - допирът на устните ти, в комбинация с ръка, галеща интимните му части, гарантирано ще му хареса. Всъщност той наистина би искал да вкуси различни усещания, така че няма да има нищо против да превключваш скоростите, когато се измориш. Ако устните ти изтръпнат, дай приоритет на ръката и докато го стимулираш ръчно, "пърхай" с езика си около главичката. А ако вратът или челюстта ти започнат да се схващат, смени позата - коленичи пред него, така че да не се навеждаш, при което цялата тежест пада върху гръбнака. Пресъхнала уста? Сложи на пениса му ароматизиран овлажнител. И в никакъв случай не се притеснявай дали правиш перфектните движения. Истината е, че научаваш любимата за един мъж техника - сбор от бързина, сила и продължителност - единствено с опита. "Разликата между добрата и брилянтната френска любов - казва 34-годишният Стилиян, - е доколко се стараеш. Повечето мъже се подписват под тезата, че няма лош орален секс. Но страхотното изпълнение изисква едно-единствено нещо: палава жена, която иска да експериментира."

А следващия път, когато той ти прави френска любов, си спомни тази успокояваща информация и се отпусни: въпреки че понякога се притесняваш за разни миризми и заблудени косъмчета, когато той започва да го прави, истината е, че около 80 % от мъжете обожават да ти доставят удоволствие по този начин и въобще не се притесняват от подобни странични ефекти. Защото както признава 30-годишният Дилян: "Възбуждащо е. Така си мисля, че имам невероятни умения, които я нагорещяват."

Чувствена тайна 6
Идентифицирай G-точката си

is098u7xuВъпреки че не можеш да я видиш отвън - а може и въобще да не подозираш за съществуването й, - след като веднъж откриеш тази буквално гореща точка, повече няма да поискаш секс без нейно участие. Тя представлява поресто късче тъкан, което се намира в... ами, представи си часовник от вътрешната страна на предната стена на вагината... е, тя е при 12. За да намериш своята вълшебна еротична пръчица, спусни с пръст линия от пъпа към върха на срамната си кост, като натискаш около сантиметър в кожата. Когато почувстваш лек дискомфорт, все едно ти се ходи до тоалетната, си я уцелила.

Сама по себе си обаче, G-точка съвсем не е пряк билет за супероргазъм. Тя много напомня клитора, защото при стимулиране набъбва и много жени описват изпитаното чувство като приятно, но дразненето й не означава автоматично достигане на кулминация. Най-добрите пози за стимулирането й са ездачката, задната прашка и мисионерската, като в последната той е коленичил (накарай го да вдигне краката ти нагоре за допълнителна стимулация). Така пенисът му влиза под ъгъл и се трие максимално в чувствителното място. Но преди да ги изпробваш, най-добре започни с малко подготовка: накарай гаджето си да пъхне палеца и показалеца (дланта му е към тялото ти) и да започне да прави бавни движения в различни посоки. След като свикнеш с усещането, прибави още една доза възбуда, като притиснеш своята длан в стомаха, точно над горната линия на венериния хълм, така че мястото да получи натиск едновременно отвътре и отвън. Ако се почувстваш превъзбудена (може да се появи "ледено-горещо" усещане, гъделичкане, неприятно чувство), или спри стимулирането, или стисни зъби и потърпи още около 10 секунди, след които то изчезва.

Чувствена тайна 7
Оргазмите не са на принципа "и сам войнът е войн"

pcrf053447_01Така че можеш (и би било прекрасно) да помогнеш. Абстрахирай се от еротичните сцени на широкия екран, където даже въздухът е готов да експлоадира. Да не говорим за героите, които пристъпват директно към същинския акт и веднага стигат заветния оргазъм. На теб обаче в реалността това много рядко би ти се случило. Защо? Ами, защото клиторът - един от двата ти центъра на удоволствието - по прищявка на природата е разположен на ужасно забутано място, където невинаги получава нужната доза триене по време на същинския акт. За да си напълно наясно що е то оргазъм, опитай с мастурбация, купи си вибратор, или се разрови в неговата порно колекция (ако това ще ти отвори очите за всички потенциални възможности).

И не се срамувай да си помогнеш в сюблимния момент. "Това е единственият начин, по който мога да стигна до края - признава Катя (29). - Гаджето ми също харесва да усеща ръката ми там долу. Мога да го стисна между пръстите си, докато се разтривам, така че си е някаква екстра и за двамата."

Друг трик за приближаването ти до оргазма: започни да упражняваш влагалищните си мускули с цел укрепването им. Защо? Защото така не само ще усещаш още по-добре пенисът му, но и ще увеличиш притока на кръв в тази зона и овлажняването, а като сбор от всичко това - възбудата си. Техника: свиваш се за няколко секунди (както когато ти се ходи по малка нужда), после се отпускаш, после пак се свиваш... "Тотално се фокусирам върху усещането от тези контракции, което толкова ми напомня за неволните конвулсии при оргазма. Тялото ми диктува темпото, докато не стигна върха" - разказва 28-годишната Зорница.

Друг полезен съвет: дишай! Ако изпаднеш в паника на тема "ще успея ли този път, или не?", това означава да затвориш автоматично един порочен кръг: стресът прави дишането ти накъсано, то води до забавена циркулация на кръвта, тя - до понижено желание и съответно липса на оргазъм. Така че поеми дълбоко дъх, изпълни корема, после направи пълно издишване. Опитай и дишане в синхрона на партньора ти, или обратно дишане (той вдишва, ти издишаш). Може и да не ти се вярва, но дълбокото дишане е начин да се съсредоточиш, да изостриш усещанията си и да направиш преживяването още по-ярко.

Секс митовете с фалшив героичен ореол
И най- брилянтната идея на теория може тотално да се издъни, изпробвана на практика. Защото...

Секс в гореща вана
Действително перфектен романтично-хигиеничен избор за сцена на любовната игра. Обаче не и на същинското продължение, защото при акта в каквато и да е водна среда - от вана до море - той вкарва вода в теб, която отмива естественото ти овлажняване. А ако попадне в матката, водата може да предизвика инфекция.

По електрокарски
Ако се опитвате да постигнете нещо, облегнати на някоя стена (както и в асансьор), като за целта той те е вдигнал, държейки те за задни части... надежда празна всяка оставете. Освен че ще постигнете траен син ефект, докато се мъчите да синхронизирате телата си, гърбът и ръцете му ще изгърмят, преди да свърши който и да било.

Ексцентрични изненади
Ако искаш да го уплашиш не на шега, просто се появи в леглото, от глава до пети в кожа, и пъхни пръста си/му там, където слънце не огрява. Същия ефект постигаш, ако без предварителни уговорки или поне намеци, изненадващо извадиш садо-мазо арсенал. Учените все още издирват средството, което да прогони обзелата го изневиделица трайна параноя на съмнението "Какви ги е вършила преди мен?!"

от Ина Сарафова, Cosmopolitan

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • янко - 08:04, 22 мар

  Личи си, че гореизброените глупости ги е писала путка...нищо не разбира от мъжка сексуалност. А и какви са тези измислени опити да се слага всико под един знаменател, обобщено? простото правило, валидно във всеки един аспект от живота, включително за секса е - прави каквото ти е кеф! Всичко останало, включително горенаписаната статия е ала-бала! НАПЪЛНО СИ ПРАВ

 • freerider - 23:05, 28 яну

  Личи си, че гореизброените глупости ги е писала путка...нищо не разбира от мъжка сексуалност. А и какви са тези измислени опити да се слага всико под един знаменател, обобщено? простото правило, валидно във всеки един аспект от живота, включително за секса е - прави каквото ти е кеф! Всичко останало, включително горенаписаната статия е ала-бала!

 • дани - 16:37, 28 яну

  За тайна №2 - не става при всеки, защото има мъже(при това да ти е съпруг или дългогодишен приятел), които мого се притесняват от такъв ентусиазъм и става обратния ефект. Колкото и да е досадно, всеки път трябва да го приласкаваш отдалече, като срамежлива девица. Е, затова жените изневеряват.

 • pe6o - 00:15, 28 яну

  abe ne pi6ete pove4e takiva statii, napravo sa pobarkva6ti, kato znae6 4e v momenta nemoje6 da pravi6 sex s priqtelkata, za6toto prosto e nerazpolojena...napravo sle dtaq statiq da q hvana i da q potkaram v legloto...

 • скорпиона - 20:47, 27 яну

  Пешо, ако имаш приятелка сигурно е най голямото дърво, щом така реагираш... много зле за тебе.. потвърждавам информацията по горе, така си е !!! благодаря и за съветите " Секс митовете с фалшив героичен ореол "

 • 4ak puk ime :D - 14:30, 27 яну

  nqkoi raboti sam gi znael
  no i tuk nai4ih ;)

 • Di - 23:30, 26 яну

  миска - 15:52, 25 яну

  просто човече иначе нямаше да цъкнеш сайта! тва е положението! колко от останалите новини включотелно за 80-годишнината на Горбачов (ако знаеш кой е този) и какво ще се случи там!

  айде молим те без излишни превъзнасяния. сайтът си е супер!


  Agumendaha - 17:21, 25 яну

  отг:Пешо, ами практикувай цилилбат, ве дребен...

  хахахахаха... Е, не! Ще падна от смях... :))))
  Статията е 3 в 1, като включвам и коментарите в това число. :))))

 • PariOnline - 14:20, 26 яну

  Печели по 1$ на секунда. Единственото което трябва да направиш е да се регистрираш. Без да влагаш собствени пари. За повече инфо тук.
  ----------- pari-neobu x . free . bg

 • ха-ха-ха - 13:21, 26 яну

  Пешо прав си бе момче и аз съм на твоето мение....то вярно,че светът от отдавна се върти около секса ма що и сайтовете се въртят около него.... :X

  P.S а на чикиджийте ще кажа:"Майната ви!!!!!"

 • bez znachenie - 07:53, 26 яну

  mnogo hubava statiq i mnogo polezna,trqbva kolkoto se mole poveche hora da q prochetat bez znachenie ot koi pol sa,ima mnogo vajni neshta koito e radaljitelno da se znaqt,za da moje seksa da e tova koeto trqbva da e,da si dostavqme udovolstvie edni na drugi........

Напиши коментар

Коментари